УЖИВО- ОПШТИ ХАОС: Весић промовише књигу о Београду

0

Како је најављено од 19 часова у галерији "Прогрес" у Кнез Михајловој у центру Београда заменик градоначелника српске престонице Горан Весић има промоцију своје нове књиге.

На скупу су се појавили и представници опозиције. Окупљени грађани узвикују „Лопуже“, „Весићу лопове“, присутне су и полицијске снаге у цивилу.

Активисти Српске напредне странке (СНС) И Савеза за Србију (СзС) вербално су се сукобили испред гаперије Прогрес у Кнез Михајловој улици у Београду, у којој се одржавала промоција књиге заменика градоначелника Горан Весић „Књига о Београду“.

На улазним вратима галерије Прогрес стали су активисти СНС-а, док су активисти СзС-а били поред њих, носећи транспаренте против Весића. Испред галерије био је и Симо Спасић, председник удружења убијених и киднапованих на Косову и Метохији, који је вређао припаднике СзС-а.

Док су активисти СзС-а узвикивали „Весићу, лопове“, припадници СНС-а су узвраћали са „Ђиласу, лопове“.

Међу присутнима су били и председник Општине Стари град и члан Председниства Странке слободе и правде Марко Бастаћ, заменик председника ССП Борко Стефановић, али и одборници СНС-а у Скупштини Београда, као и посланик СНС у Скупстини Србије Александар Марковић.

Министра за рад и социјалну политику Зорана Ђорђевића извиждали су активисти СзС када је улазио на представљање Весићеве књиге. Промоцији Весићеве књиге, између осталих, присуствовали су певачица Леонтина и глумци Светислав Гонцић и Бранко Милићевић-Коцкица.

Тим поводом низ опозиционих странака, покрета и група грађана најавило је да ће се појавити на промоцији поменуте књиге да би изнело свој став о досадашњем раду Горана Весића.

Подсећамо да су у Београду у току вишемесечни радови на реконструкцији централних градских улица и тргова чији се крај не назире, због чега су грађани незадовољни радом Градске управе Београда која изводи и финансира све радове.

                   ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!