Прочитај ми чланак

Топалко удара на Вучића: Прекинут програм и забрана певања

0

Певач Милан Топаловић Топлако нашао се на удару председника Србије Александра Вучића и Српске напредне странке, након што је пре око месец дана изразио своје незадовољство јер је прекинут програм "Шаренице", како би се Вучић ванредно укључио у програм.

Топалко је сада на Инстаграму објавио да му је због Српске напредне странке забрањено да пева, а објавио је и специфичну реченицу коју је изговорио председник Србије.

„Суштина је да радите свој посао, да волите своју земљу и да остварите резултате“, рекао је Вучић.

Топалко је на то узвратио.

„Ја сам се за своју земљу и борио, и то за време бомбардовања пре 25 година као редован војник. А свој посао сам радио док ме кординатори СНС-а нису забранили, шта је онда суштина?“, написао је Топалко.

Потом је поделио и фотографије из војске.

„Оставио сам своју ћерку од годину и по дана са мајком код куће да бих бранио своју земљу од НАТО бомбардовања. Држава ме није питала имају ли од чега да живе док ја нисам ту. Ја сам се вратио кући, али многи нису. И после толико година тртом-дате и завађате народ. И уместо да градите земљу на квалитету, ви правите ријалити програм“, рекао је Топлако.

Потом је објавио још једну фотоградију из војске на којој пева.

„У паузи између бомбардовања, али сам певао“, додао је Топлако.

Топалко је у марту био и гост емисије „24 минута“ са Зораном Кесићем.

Он је у емисији код Зорана Кесића рекао да осећа притисак, као и да му отказују наступе од како је објавио стори на Инстаграму у ком је критиковао свакодневно појављивање председника Србије на телевизији.

„Требало је за 8. март да певам у једном објекту где сам иначе певао много пута, али ми је то отказано зато што или људи не желе да доведу себе у неприлике као власници или су била јавна предузећа која су ту славила празник 8. март па им је неко рекао да ја не могу као тако окарактерисан да им певам“, рекао је Топалко.

Пре тога је упутио критике Александру Вучићу на Инстаграму.

„И дође човек који је 24/7 на свим телевизијама и прекине ми емисију јер има нешто важно да каже… што сам чуо једно 23453244323 пута… Није могло да сачека макар да се заврши емисија која је много лепа. Нека му неко каже да отвори свој канал, па ко воли и хоће да га гледа – нека гледа“ написао је певач на свом Инстаграму.