Прочитај ми чланак

Србија нападнута метеролошким оружјем – у облацима нано материјал (ВИДЕО)

0

Новинарка Биљана Ђоровић тврди да је Србија пре неколико дана нападнута специјалним метеролошким оружјем када су на нашу земљу послати вештачки створени облаци који су изазвали невиђено невреме, олују која је чупала дрва у воћњацима и јак град. Она тврди да је пре него што се невреме десило имала информацију о томе да вештачки облаци упућени на Србију и шта ће се десити.

Сручен је град на поједине делове Србије где је потпуно уништена летина. Људи који живе у тим местима говоре да је то незапамћен град… То је био облак са нано материјалом – објаснила је она.

У интервју за “Хелм Каст” она је говорила о пандемији короне коју је назвала специјалном операцијом против светског становништва. Ђоровић је рекла да ће одбити да прими вакцину било да су је направили Руси, Кинези или Американци и истакла да се кроз вакцине спрема геноцид нас светском
популацијом.

Она је у емисији говорила о ситуацији у Србији, стању у друштву, изборима и протестима који су уследили али и тврдњама да глобалне елите спремају депопулизацију планете.