Прочитај ми чланак

Систем није заказао: Снајка Предрага Кона пуца из два пиштоља на телевизији Пинк!

0

Србија је још увек под шоком након што је серија масовних убистава потресла нашу земљу пре мање од 3 месеца али како смо навикли до сада, посматрајући све ово, Србија једнако брзо заборавља.

Поред тога што је по ко зна који пут понизио народ Жељко Митровић, власник Пинк телевизије најавио је нову сезону ријалитија Задруга а већ је потписан уговор са транвеститом који улази у овај ријалити и који обећава секс пред камерама.

Наравно да то није најгора ствар коју можете видети на тој телевиији али још једна, нова скандалозна ситуација настала је пре неколико дана у емисији коју води снајка “чувеног” стручњака Предрага Кона.

Да, тобро сте прочитали, чувеног стручњака који је нестао од када је завршена ЦОВИД хистерија а који је врло одговоран за све што се дешавало скоро три године у нашем здравству али и нашем друштву.

Снајка Предрага Кона, Милица Кон која је раније водила ријалити програм “Брак на невиђено” сада је постала водитељка формата који се зове “Краљеви весеља”.

Она је у својој емисији учествовала у сватовима где наравно није било места за културно уздизање али ни то није проблематично. Оно што је проблематично врло, јесте чињеница да је снајка Предрага Кона на тој свадби пуцала из два пиштоља и да је све то пренесено на телевизији Пинк.

Вероватно је то у фамилији али чини се да Конове не интересује стање у друштву и трауме кроз које наше друштво још увек пролази због застрашујућих злочина који су потресли нашу земљу али то није разлог да се у систему који свакако не функционише промовишу овакве ствари јер чак и нефункционални систем је бољи од система у којем ово може да се ради.