• Почетна
  • ДРУШТВО
  • Рогозин: Маск је умешан у снабдевање фашиста у Украјини; Илон најавио своју смрт
Прочитај ми чланак

Рогозин: Маск је умешан у снабдевање фашиста у Украјини; Илон најавио своју смрт

0

Извршни директор Тесле Илон Маск, познат по томе што је изазвао буру својим твитовима,те је изазвао данас још једну у објави говорећи о смрти под “мистериозним околностима”.

“Ако умрем под мистериозним околностима, било је лепо познавати вас”, твитовао је Маск, отприлике недељу дана након што је објавио своју одлуку да је купио Твитер за 44 милијарде долара.

Недуго пре тога, Маск је поделио објаву која изгледа као комуникација у којој каже да је укључен у “снабдевање фашистичких снага у Украјини војном комуникационом опремом”.

“И за ово, Илоне, бићеш сматран одговорним као одрасла особа – без обзира колико ћеш се правити будала”, додаје се у објави коју је поделио Дмитри Рогозин шеф Роскосмоса.

У комуникацији се такође тврди да је опрему у Украјини испоручио Пентагон, седиште америчког Министарства одбране.

У фебруару, услуга Starlink широкопојасног сателитског приступа компаније SpaceX активирана је у Украјини након што се јавио министар из ратом погођене земље.

Твит о смрти под мистериозним околностима наишао је на различите одговоре, од шале преко опреза до солидарности.

Неки корисници су питали да ли је Маск био у алкохолисаном стању, други су закључили да га муче огромни порези, а неки су рекли да треба да поживи да би извршио “реформу”.

На један од коментара Маск је одговорио и „Хвала на благослову, али мени је скроз у реду одлазак у пакао, ако је то заиста моје одредиште, пошто ће огромна већина свих људи икада рођених бити тамо“.