„Помозите, не могу више сам”: Родио се без шака, саградио кућу, олуја однела све

0

Жеља да праг старе чакмаре остави иза себе била је на корак до јаве, али је олуја однела и последњу наду о животу у топлом дому…

Слободан Богићевић из блачког села Суви До рођен је без обе шаке. И поред хендикепа са којим живи он је вредан, радан и спретан у свим пословима, првенствено пољопривредним захваљујући којима прехрањује своју породицу.

Слободанове јуначке руке, иако без обе шаке, успеле су да саграде нови дом, додуше још недовршен, који му је улио наду да ће он и његова породица, заувек заборавити живот у старој трошној чакмари.

Међутим, на Светог Илију, 2. августа блачки крај задесило је страшно невреме. Олујни ветар носио је све пред собом, па је Слободан Богићевић постао један од многобројних становника блачког краја који је претрпео огромне штете.

Контакт и жиро рачун

Слободан Богићевић
063-72-66-480
бр.жр 205-1001526463005-32

Олујни ветар однео је цреп са његове куће, порушио шталу…

-Све што сам знојем и снагом стекао нестало је за пет минута, кроз сузе нам је једва рекао Слободан Богићевић из Сувог Дола молећи за помоћ, јер његове јуначке руке посустају и нема више снаге као некад да поново тешким пољопривредним радом кући свој дом.

– Помозите ми молим вас, не могу даље сам, кроз сузе је рекао Слободан, отац четири сина.

Иако нема много обрадивог земљишта у свом власништву он је за своју породицу зарађивао и радећи на туђим имањима.

Жеља да праг старе чакмаре оставе иза себе била је на корак до јаве, али је олуја однела и последњу наду о животу у топлом дому.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!