Прочитај ми чланак

ПОМОЗИТЕ да Василије стане на своје ноге, само 7 дана је остало да се скупи новац!

0

Сакупљена је скоро половина целокупног износа, за остатак је рок седам дана.

Рок је до краја новембра. Операција не сме да се одлаже, да би имала очекивани ефекат: да Василије скроз покрене руке и да прохода, да коначно буде самосталан.

Сваким протеклим даном смањује се шанса да се нерви опораве. Доктори кажу да је операција уградње епидуралног стимулатора већ рађена неколико пута код нас и да је показала одличне резултате када се уради на време.

„Моје тренутно стање ме везало за кревет и колица, у потпуности сам завистан од других особа. Покушаћу да вам опишем какав је то (не)осећај.. То је утрнулост, унутрашњи осећај мравињања, пецкања и жарења, а немогућност померања доњих екстремитета чини да се осећам као да ми је тело закопано у земљу са главом, вратом и рукама ван ње.

Мало је ствари које могу сам да урадим, те ме други купају, облаче, хране, мењају пелене, перу зубе, итд. Тешко ми је да опишем како ми је и какав живот живим.

Замислите да желите нешто да поједете, да је то на дохват руке, али не можете јер знате да ни кашику не можете да држите или да пресвучете мокру мајицу.

Тешко ми пада што не могу да се бавим оним што највише волим а то је музика и режија!

И без обзира на све, не губим веру и наду у свој опоравак све док постоји и најмања шанса за њега. 
А шанса ми се пружа у Новом Саду где се ради операција матичним ћелијама, међутим, моја мајка и ја нисмо у могућности да је финансирамо сами, па бих желео да замолим све који су у могућности да нам помогну колико могу у нашој борби за боље сутра.

Пошаљите СМС на 3800, поделите овај пост, уплатите на рачун Фондације. ХВАЛА СВИМА.“ -прича Василије.

Још мало нас дели од циља!

Више информација можете видети овде.

Динарски рачун Адико банка
165-7010855807-48

Динарски рачун Банка Интеса
160-6000000838286-13

IBAN
RS351657010855831-73

PayPal

paypal.me/pokrenizivotsrb

SWIFT/BIC

HAABRSBG

Фондација Покрени живот