Пензионери ПКБ дошли Вучићу под прозор: Прими нас или затварамо у петак град!

0

Удружење пензионера и бивших радника Пољопривредне корпорације "Београд" (ПКБ) протестовали су у среду 11 марта, у Београду испред Председништва Србије.

Како су рекли, они траже да држава реагује и позивају председника да им се исплате акције које су током рада зарадили, а које им је, како кажу, држава узела. Тражили су да их прими председник Србије Александар Вучић.

– Очекују да се уморимо и одустанемо, али се то неће догодити. Вучићу, јел си глув!? Прими нас или ћемо да затворимо град у петак – поручили су пензионери и бивши радници ПКБ, који су блокирали улицу Српских владара испред Председништва Србије.

Они су се захвалили редакцији „Србин инфо“, која једина извештава од почетка о њиховом протесту, а остале позвали да обуставе медијски мрак у Србији.

Такође, они су истакли да ако режим и даље буде одбијао да им испуни законска права, правду потражити на међународном суду у Стразбуру.

Како је изгледао данашњи протест пензионера ПКБ, погледајте у видео прилогу.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!