Прочитај ми чланак

ЛЕПО: Златибор у Прагу, Утрехту и Штутгарту!

0

Туристичка организација Златибор, исказана последњих година по низу иностраних промоција понуде ове планине које су допринеле рекордној посети, са својим промотивним активностима у 2018. години креће од туристичког тржишта западне Европе – одржавањем презентација и учешћем на сајмовима туризма у Чешкој, Немачкој и Холандији.

Прва презентација туристичке понуде најпосећеније српске планине одржава се 12. јануара у Прагу, метрополи развијеног туризма са стотинама хиљада гостију из целог света. Садржајном представљању Златибора у главном граду Чешке, које ће бити одржано у прашком ресторану „Сингидунум“, присуствоваће више од 60 званица, новинара, представника амбасаде, камп клубова.

Уз презентацију златиборских садржаја, смештаја, излета и другог на особен начин, за присутне се приређује коктел са традиционалним производима и укусима Златибора, за целовито упознавање чешког тржишта с понудом лидера српског туризма.

После Прага, промоције онога што нуди Златибор настављају се у Холандији и Немачкој, одакле нам последњих година долази све већи број гостију, нарочито кампера. На сајму туризма у Утрехту представљање Златибора је 14. јануара, а на великом сајму туризма у Штутгарту од 15. до 18. јануара.