Прочитај ми чланак

ЗАВРШЕН ПРОТЕСТ Народ тражи истину о крађи деце по Србији (ВИДЕО)

0

"Објавите истину о крађи деце у Србији, о несталим бебама!", поручио је народ испред РТС-а у суботу 10. октобра, где је окончана протестна шетња након окупљања на Тргу Републике поводом крађе беба и деце у Србији.

Говор испред Јавног сервиса одржао је и Дејан Петар Златановић, који је пре тога уживо на Србин.инфо преносио и протест на Тргу.

Послушајте шта је поручио новинарима који не објављују сурову истину о крађи деце и тако омогућавају злочинцима да заташкају своје злодело.

„Повод је један од најзначајнијих проблема у Србији, а то је трговина децом. Окупља се више удружења, изнећемо доказе о трговини децом која се одвија овде. Време је да се окупимо сви, мимо политике, јер овај проблем је највећи у држави. Позвали смо искрене борце, доказане, који се баве овом проблематиком, да се обрате на протесту. Ово је проблем сваког појединца у Србији. Ако ово решимо, нарочито у вези несталих беба, решићемо 50 одсто проблема јер је тај проблем везан за разне службе у држави, институције, здравство, социјалне службе. Излазимо са доказима који ће бити пласирани јавности. Након протеста следи протестна шетња до зграде РТС, где ћемо пренети захтебе везане за слободу медија и слободу говора“, кажу за Србин.инфо организатори протеста.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!