Прочитај ми чланак

Директорка Центра који је отео децу Ани Михаљици скупља сигурне гласове за СНС?!

0

Јелена Зорић из Футога је аванзовала у СНС режиму до места директорке Центра за социјални рад Нови Сад. У јавности је позната по томе што њен Центар отима децу биолошким мајкама, чак им брани и да их виђају, о чему су јуче на протесту испред Центра сведочиле две мајке и једна хранитељка.

У слободно време вредно скупља гласове за Вучића и СНС, а има и Удружење „Снага породице“ које званично потписује подршку Вучићу и СНС пред изборе, а за узврат им се режим захваљује из буџета, откривају њени суграђани на друштвеним мрежама.

У петак 8. марта, у радно време – није била на послу где прима лепу плату о трошку народа. Причала је за јутјуб канал о томе како родитељи „не поседују своју децу“.

О судбини малолетне деце у Србији искључиво одлучује Центар за социјални рад – у реалности одлучују страначки кадрови окачени о буџет преко политике или рођачке везе. Још горе, одлучују корумпирани кадрови попут психолога Јелене Зорић, која је још 2022. године на основу решење Агенције за борбу против корупције морала да буде РАЗРЕШЕНА са Јавне функције Директора Центра за социјални рад, што је Агенција и предложила!