Прочитај ми чланак

ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ: Станимо сви уз др Јовану, стоп фармако лобију и окупацији

0

Поводом процеса, који по његовим речима, фармако лоби води против др Јоване Стојковић, подршку докторки је упитио и Дамњан Кнежевић, један од оснивача покрета Нема предаје Косова и Метохије:

Браћо и сестре, саборци, пријатељи, сви храбри људи који се борите за бољу и здравију Србију, обавештавам вас да су се настрани и фармацеутски лоби преко Лекарске Коморе Србије уротили да науде нашој сестри Јовани Стојковић.

По њима је Јована ширила панику везано за ММР вакцине за које држава не гарантује, а приморава вас да вакцинишете децу, за ширење наводне ксенофобије према мигрантима који увелико нападају нашу децу и жене и наравно за неприхватање настраности као нешто нормално.

Сви ми који смо јавно иступили против окупације и издаје смо дужни да станемо иза Јоване. Сви ви који се бринете за здравље, безбедност, одрастање деце у Србији треба да станете иза Јоване, јер ћете сутра врло могуће бити рашчеречени када се побуните за своје дете.

Да не би сутра били сами, данас подржите Јовану.

Јоле, ја ти овим путем шаљем јавну подршку, за све остало како јуче, тако данас и сутра НЕМА ПРЕДАЈЕ !!!

У четвртак 26.12.2019., у улици Кнеза Милоша 47, приземље, Бизнис центар-канцеларија за младе, одржаће се СУЂЕЊЕ пред СУДОМ ЧАСТИ ЛКС.

Дамњан Кнежевић