Прочитај ми чланак

„Била мртва када сам је родила, па сам је сакрила“: Мајка бебу ставила у замрзивач

0

Лидија М. (47) чија је беба нађена мртва у замрзивачу у Земуну у кући у којој живе њен супруг Зоран М. (62) и њихово четворо деце испитана је у својству грађанина у полицијској станици у Земуну и како се незванично сазнаје, она је признала да је новорођенче њено и рекла је да га је родила мртво.

„Лидија је признала да је беба њена, али је рекла да ју је родила мртву. Међутим, то још увек не знамо док се не заврши обдукција. Видећемо да ли ју је убила по рођењу. Ако јесте, Лидија иде у затвор за убиство, за сада је у притвору. Такође је рекла да је сакрила тело јер нико од њених укућана није знао да је трудна, па да није знала шта да ради, те ју је ставила у замрзивач. Убрзо након тог порођаја она је отишла из куће и оставила своју породицу“, рекао је Телеграфов извор из истраге.

Подсетимо, тело је нађено у кући у Земуну у којој је она живела до маја прошле године, а у којој су остали Зоран и њихово четворо деце.

Према Зорановим речима, замрзивач су иначе отварали само он и супруга.

„У ћошку сам видео неки смотуљак у пешкиру и у неколико кеса. Отворио сам, личило ми је на бебицу. Деца иначе не отварају замрзивач, само фрижидер. Супруга и ја смо користили замрзивач, деца не“, рекао је он.

Открива да су он и супруга имали несугласице. Она се, наводно, виђала са другим мушкарцима.

„Супруга која је отишла и ја смо имали несугласице, имамо четворо деце… Супруга не живи овде од маја месеца, а ја живим овде од када је кућа направљена, 60 и нешто година… Са супругом нисам сада дошао у контакт, последњи пут смо се видели код нотара када ми је требао летос потпис да водим децу у Црну Гору“, рекао је он.

Иначе, тело бебе послато је на обдукцију са токсикологијом након чега ће се утврдити пол, старост, узрок смрти.