Прочитај ми чланак

Др Панић: Децу нико не сме да дира, Србија мора на улицу!

0

"Дуго ме нема, али али на ово тражење полиграфа од стране Драгана Марковића морам да реагујем. Неће моћи, нећем моћи, јер децу нико не сме да дира. Полиграф није судски доказ", истакао је председник Синдиката лекара и фармацеута Србије Раде Панић поводом оптужби на рачун лидера Јединствене Србије за подвођење девојчица, девојака и жена.

– До када сте мислили да нас мажете г… по глави?! Србија мора на улицу! Много каснимо, сестре и браћо – био је резигниран Панић.

Foto: Printscreen; Rade Panić

Да подсетимо, афера „Палма“ је отворена у понедељак, када су на конференцији за медије потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић на површину испливале језиве и до сада непознате ствари.

Наиме, Тепић је приликом свог обраћања пустила сведочење човека који је радио у хотелу „Алфа“ у Кончареву, у који су, како је навео, подвођене девојке и жене, али и девојчице старости између 15 и 18 година.

Ни два дана после тога није реаговала Загорка Доловац, републички јавни тужилац, иако би по дужности морала да се огласи. Након свих детаља Више тужилаштво у Јагодини отворило је предмет у том случају и креће у прикупљање свих потребних обавештења у оквиру предистражног поступка. Међутим, многи правници су се побунили против тога, сматрајући да истрага у Јагодини, где се за све пита Драган Марковић Палма, никако не може да буде непристрасна.

Напоменимо и то, после оптужби се огласио и Драган Марковић Палма, истичући да све што је изречено на његов рачун није истина, па је одмах предложио да Мариника Тепић, заштићени сведок и он иду на полиграф. Такође је навео да ће Маринику Тепић тужити 400 жена из Јагодине.