Прочитај ми чланак

Дача: Бољи смо од Немачке? Луди човече, лажеш као нико никад!

0

Наш прослављени ватерполо ас Данило Икодиновић огласио се на Твитеру након гостовања председника Александра Вучића на Радио-телевизији Србије, за кога је истакао да је главни кривац због катастрофалне епидемиолошке ситуације у земљи.

Вучић се приликом обаћања похвалио да је Србија по броју тестова на коронавирус престигла чак и Немачку, што је била иницијална каписла за Данила Икодиновића да се огласи и поручи председнику Србије оно што велики број грађана мисли.

– Опет смо престигли Немачку у нечему. По броју тестираних сразмерно броју становника. Луди човече, не можемо да мрднемо нигде из државе, осим у Босну и Херцеговину, јер лажеш као што нико никад није лагао! Болееееест! – написао је Икодиновић на Твитеру.

Да подсетимо, сем те „похвале“ да смо престигли Немачку по броју тестираних на коронавирус, Александар Вучић је на РТС напао 1.400 лекара који су дали потпис за смену Кризног штаба, речима да се иживљавају, уз додатак да ће Влада Србије најкасније бити формирана до краја августа.