Прочитај ми чланак

НОГО ШОКИРАО: Вучић, Брнабић и Кон пију хлорокин као превенцију од короне! (ВИДЕО)

0

- Предраг Кон као представник такозване струке, као неко ко управља нашим животима откако траје ванредно стање, прво је поднео оставку на своје место у Кризним штабу, па је после разговора са Александром Вучићем одлучио да повуче оставку јер су га сви замолили, табоже јер је потребан Србији, рекао је ексклузивно у разговору са Дејаном Петром Златановићем, за Србин.инфо, народни посланик Срђан Ного подсећајући да је идентична ситуација била 2.2. 2010 године када је исто тако Кон поднео оставку, тада као члан Кризног штаба, оформњеног због свињског грипа, јер није био задовољан што је само преко сто хиљада, а не милион грађана Србије, примило вакцине које су биле наручене од Новартиса.

А затим је додао:

– Предраг Кон је током своје каријере радио за велике фармацеутске куће, што је потенцијални сукоб интересе ако не одговори на питања да ли их је тада протежирао, док је обављао функције у оквиру Кризног штаба. Такође, Кон ће морати да одговара и зашто је ових дана од Вучића тражио бланко аболицију, коју је потписану и добио од њега, открио је Ного подвукавши да таква аболиција неће вредети ништа Кону, а да ће њу чак морати да поједе сам Вучић.

А шта је даље у вези односа др Предрага Кона са Александром Вучићем рекао народни посланик Срђан Ного, као шта пијо као превенцију у вези епидемије државни врх Србије и Кризни штаб погледајте у видео прилогу изнад, па сами о свему донесите свој суд.