Прочитај ми чланак

КАТАСТРОФАЛНА АТМОСФЕРА У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ХРВАТСКЕ: Ћорлука напао Модрића и …

0

Селектор Златко Далић одлучио је да шесторици најбољих играча дозволи повратак у клубове уочи пријатељског меча са Мексиком. А тај потез се није свидео Ведрану Ћорлуки

Скандал тресе репрезентацију Хрватске. Селектор Златко Далић одлучио је да шесторици најбољих играча дозволи повратак у клубове уочи пријатељског меча са Мексиком. А тај потез се није свидео Ведрану Ћорлуки, који је критиковао Луку Модрића (Реал), Марија Манџукића (Јувентус), Данијела Субашића (Монако), Николу Калинића (Милан), Ивана Перишића (Интер) и Марсела Брозовића (Интер).

фото: АП

– Жао ми је што су отишли јер се не окупљамо тако често, а до Светског првенства је остало мање од три месеца. Било би боље да су они ту. Не видим зашто је неко морао да оде из репрезентације, сви играчи који су дошли требали су да остану и на обе утакмице. Разумем Модрића који је био повређен, можда је и нормално што је он отишао, али за остале, па и за Луку, мислим да су требали и даље да буду са нама, да заједно одрадимо ово и створимо бољу атмоферу за Светско првенство. Знам да је све било у договору са селектором, али да ми је жао што нису с нама – то сигурно, каже Ведран Ћорлука за хравтске медије.

Хрватска је у петак изгубила од Перуа са 2:0, а утакмицу против Мексика игра у ноћи између уторка и среде у Арлингтону.