Прочитај ми чланак

ПРИПАДНИЦИ 63. ПАДОБРАНСКЕ БРИГАДЕ ЦГ ОФИЦИРИМА: Не играјте се са нашим гробовима!

0

Ветерани 63. падобранске бригаде у Црној Гори осудили су слање два официра Војске Црне Горе у НАТО мисију на Косову и Метохији.

„Осуђујемо још један у низу издајничких потеза државоликог НАТО провизоријума, којим управљају слуге Запада. Реагујући на одлуку да се два официра Војске Црне Горе упуте на Косово и Метохију, позивамо све иоле свјесне припаднике те Војске да не брукају своје часне претходнике и претке који су бранили и чували образ и светињу црногорског оружја и униформе!

63. падобранска бригада

Молимо и друга удружења ратника и војника да се огласе поводом овог срамног чина Владе у Црној Гори.

Позивамо и та два наша брата, ако истинске официрске части имају да одбију ово издајничко наређење окупиране НАТО државице“, истиче се у саопштењу Ветерана 63. падобранске бригаде у Црној Гори које је потписао предсједник удружења свештеник Миајло Бацковић.

Не играјте се са гробовима наше браће и светињом њихове жртве

„Опомињемо однарођену власт да се не играју са гробовима наше браће и светињом њихове жртве, Метохија до Бијелог Дрима била је и остала црногорска, ваше игре такозваног ‘разграничавања’и други издајнички потези, на штету територијалног интегритета наше земље неће проћи без реакције!“, казао је Бацковић и истакао:

„Дати Чакор,као што сте дали Превлаку према Хрватској су у најмању руку катастрофални стратешки потези неког ко себе назива Владом!?

Није то ваша ‘прћија’ па да је поклањате, сваки педаљ ове земље плаћен је крвљу наше браће, не играјте се!!!“