Прочитај ми чланак

БОШКО: Бићу председник свих Срба света

0

Чачак – Председнички избори су једна велика шанса да дође до политичких промена које толико дуго чекамо и сигуран сам да грађани хоће некога новог на политичкој сцени, некога ко није купио диплому, ко иза себе нема афере, ко није компромитован и корумпиран, рекао је данас председник Српског покрета Двери и председнички кандидат Бошко Обрадовић.

Обрадовић, који је присуствовао овери потписа у канцеларији Двери у Чачку, рекао је да је дошло време да се политичке промене догоде и у Србији, које се већ дешавају широм света.

Он је сигуран да има велике шансе на предстојећим председничким изборима и да је међу пет најјачих председничких кандидата.

„Не служим интересима ММФ-а, Светске банке, Европске уније или НАТО, служим и служићу као председник Србије искључиво интересима српског народа и српске државе и у том смислу бићу председник не само Срба у Србији, већ и Срба у окружењу, дијаспори, председник свих Срба света“, истакао је Обрадовић.

Према његовим речима, Србији је потребан председник који ће имати свој став, своје мишљење, који ће враћати на поновно разматрање у Скупштину Србије сваки лош закон који ће се супротставити диктатури и самовољи једнога човека, који ће вратити ову државу народу.

Обрадовић је уверен да ће ући у други круг председничких избора и не мисли да је у односу на остале кандидате лошији.

„Сви су они били на власти или у одређеним система и комбинацијама, а грађанима је дозлогрдило да их гледају. Александар Вучић неће смети да изађе на директни телевизијски дуел, побећи ће од питања која су му неугодна, побећи ће од питања попут шта ради његов брат, чиме се баве његови кумови, каква корупција стоји иза Савамале и пројекта Београд на води“, рекао је Обрадовић.

Он је нагласио да ће ова кампања бити једна од најзанимљивијих, додајући да ће бити „бројних и занимљивих изненађења“.

Обрадовић каже да је у току прикупљање потписа, да су у протекла 24 сата прикупили више од 5.000 потписа у више од 70 градова и општина широм Србије.