Прочитај ми чланак

„ОРЛОВИ“ СЕ ПЛАШЕ ТРОВАЊА иде и кувар у Албанију!

0

kuvar_f

Фудбалски савез Србије одлучио је да у Елбасан на утакмицу са Албанијом поведе и кувара.

Заједно са играчима и стручним штабом „орлова“ у хотелу ће бити и Велимир Митровић, главни кувар из хотела „М“, који је и раније у неким ситуацијама путовао са репрезентацијом.

ФСС је увео ову меру предострожности, јер су у историји фудбала познати случајеви да се неком тиму или репрезентацији напрасно, на дан утакмице, отрује неколико играча. Па, што је сигурно, сигурно је…

Албанци су у Београду показали да им се никако не може веровати, а овај меч ће за њих бити више од игре, јер играју са Србијом, а уз то, евентуалном победом би обезбедили најмање наступ у баражу за Европско првенство.

lazar_markovic foto srđan stevanovic

С ПРАВОМ СМО БРИНУЛИ Маркец повредио леђа, не игра против Албаније

Фудбалер Фенербахчеа Лазар Марковић због повреде неће играти за репрезентацију Србије против Албаније и Португалије у квалифкацијама за првенство Европе 2016. године.

Како преноси турски Хуријет, Марковић је повредио леђа у дербију против Бешикташа и мораће да паузира између две и три недеље.

Српски фудбалер морао је да изађе из игре у 37. минуту после дуела са играчем Бешикташа Ерсаном Гулумом.

Марковић је летос из Ливерпула стигао на позајмицу у клуб из Цариграда и добрим играма успео да избори место у стартној постави.

Фудбалери Србије играју 8. октобра против Албаније у Елбасану, док три дана касније дочекују Португалију у Београду.

Извор: Информер, Танјуг