Прочитај ми чланак

ПРОЦУРЕЛО: Тадић понуђен Реалу, но Шпанци хоће другог Србина

0

Детаље преговора открива тиражни спортски дневник.

Реал Мадрид изгубио је трке и у Ла Лиги и Лиги шампиона, па се уочи нове сезоне праве планови за ангажовање нових играча. Према писању тиражне и угледне Марке у игри су и Срби. Поменути извор наводи да су недавно агенти фудбалера Ајакса и репрезентативца Србије Душана Тадића контактирали Реал и понудили сарадњу. Управа Лос Бланкоса је понуду одбила, уз образложење да је Тадић одличан играч, али да се не уклапа у њихове планове. Чак ни цена од 15 милиона евра за Реал не би представљала никакав проблем, већ његове године. Србин има 30 година, а наводно Реал тражи неког млађег.

У наставку текста се наводи да је први пик Реала, Тадићев земљак и играч Ајнтрахта Лука Јовић. Знатно је млађи од Тадића, а игра на позицији шпица. Даље се наводи да се Јовићев трансфер у Реал очекује почетком јуна месеца и да се воде преговори око висине обештећења. Ајнтрахт тражи 60 милиона евра за Србина што је цена коју би Реал мало да коригује.

Крај сезоне је близу, као и почетак прелазног рока. Остаје да се види шта ће се десити. Подсетимо, за некадашњег нападача Црвене звезде и Бенфике заинтересовани су и Бајерн, Барселона, Челси… Ипак, о Реалу се прича као о најреалнијој опцији.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!