Прочитај ми чланак

ТЕШКА САОБРАЋАЈКА: Има мртвих, повређени хрватски надбискуп критично

0

Сплит, Загреб -- Младић стар 24 године погинуо је, а нови хрватски надбискуп Анте Јозић тешко је повређен у фронталном судару који се у недељу догодио у тунелу Св. Илија.

Према незваничним информацијама, погинуо је 24-годишњи Т.Л. с подручја Имотског. Сплитско-макарска надбискупија известила је да је у несрећи повређен нови хрватски надбискуп Анте Јозић, пренели су хрватски медији.

Саобраћај на тој деоници, као и сам тунел, сатима су били затворени за сва возила, а пново су отворени тек рано јутрос око пола два.

Нови хрватски надбискуп налази се у критичном стању, преносе хрватски медији. Он је на Јединици интензивног лечења сплитског КБЦ-а и има тешке повреде грудног коша, стомака, руку и ногу.

Оперисан је одмах пои доласку у болницу, након чега је прикључен на респиратор, а очекује га још оперативних захвата. Како сазнаје Слободна Далмација, он је и даље у критичном стању. О колико се тешком судару радило, сведоче фотографије с места несреће које је објавио портал Груде онлине, а на којима је видљиво да су оба аутомобила потпуно уништена.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!