ДА ЛИ ЈЕ ПРЕТЕРАО? Комшији дојадила гласна музика па узео правду у своје руке

0

Надзорна камера зграде у Кијеву снимила је тренутак обрачуна са суседом који је друге терорисао буком

Младић из Кијева месецима је излуђивао своје суседе пуштајући прегласно музику ипркос упозорењима. Нико није могао да му стане на пут док један комшија није решио да узме ствари у своје руке, али му због тога прети кривични поступак.

Наиме, надзорна камера зграде у улици Калнишевского снимила је тренутак обрачуна са суседом који је друге малтретирао буком из свога стана.

Младићу је на улазна врата покуцала млада девојка, док се мушкарац, иначе њен отац, скривао иза врата. Када јој је млади галамџија отворио врата почела је да разговара с њим, но онда је у стан ушао отац и напао младића.

– Добро, јеси ли чуо довољно музике, питам те? – галамио је нападач на проблематичног комшију, који је лежао на поду док га је овај шутирао.

Након што се снимак напада проширио интернетом, остали станари признали су да их младић по имену Едик дуж време малтретира прегласном музиком, међутим сматрају да је отац девојке која је покуцала на врата ипак претерао са својом реакцијом.

– Не знам да ли ће жртва тужити нападача, али мислим да ће, ако их идентификујемо, бити кажњени – рекла је једна комшиница.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!