Прочитај ми чланак

ТАДИЋЕВ НОВИ ШОУ: Два комада и асистенција! Амстердам се клања Србину! (ВИДЕО)

0

Још један фудбалски викенд и још један спектакл на Јохан Кројф Арени. Ајаксова фабрика голова опет је одрадила 90 минута пуном паром и новом убедљивом победом над Фортуном из Ситарда од 4:0 смањила заостатак за лидером из Ајндховена на пет бодова.

Била је то лепа прилика за навијаче амстердамског клуба да поздраве пулене Ерика Тен Хага после вредног тријумфа Мадриду над Реалом (4:1), а окупљене је поздравио први чаробњак Копљаника Душан Тадић мајсторским поготком већ у у четвртом минуту. Резантиним ударцем под пречку српски велемајстор је отворио голеаду Копљаника који су играли данас за душу и срце својих навијача.

Стигао је Србин и да асистира и тако настави свој нестварни низ у доприносу победама Ајакса, а мајсторски је послужио Давида Нереса за свој други, а Ајаксов трећи погодак у 63. минуту.

Претходно је и Хаким Зијех асистирао Бразилцу за 2:0 у првом полувремену, а тачку на утакмицу ставио је опет Душан Силни после лепе контре и проигравања Каспера Долберга.

Звездано вече српског репрезентативца заокружили су аплаузи и овације који је добио по завршетку утакмице од свих 54.000 посетилаца на Арени. Сјајна форма Тадића гарант је да ће Ајакс бити у борби за титулу до самог краја иако заостаје бодовно за ПСВ-ом.

Вечерас је са два нова гола стигао до бројке 18 погодака у Ередивизији и најавио потеру за сјајним Луком де Јонгом који има 21. Нема шта, нисмо скоро имали бољег од Душана…

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!