Прочитај ми чланак

ГОЛМАН ПАРТИЗАНА СТОЈКОВИЋ: Крстајић ме није звао, знам какав је човек…

0

Владимир Стојковић, српски голман, причао је о одлуци селектора Србије Младена Крстајића да га не позове у репрезентацију.

Селектор „орлова“ је прокоментарисао то што није позвао Стојковића рекавши да „он није голман који ће да седи на клупи“.

„Сувишно је коментарисати његове људске и фудбалске квалитете. Он није голман који ће седети на клупи. Он мора да брани од почетка, а не са 37 година да седи на клупи. Дмитровић је у овом моменту број један и то је тако“, рекао је Крстајић.

Стојковић се огласио поводом коментара и одлуке Крстајића.

„Никад ме, од окончања Мундијала, није позвао да пита да ли сам голман за клупу или не. Да се разумемо, Младену Крстајићу желим сву срећу овог света и надам се, ма верујем у њега, да ће кад-тад испунити речи из септембарског обраћања новинарима кад је рекао да сам голман за битне утакмице. Једноставно, верујем да ће он то урадити“, рекао је Стојковић за „Моцарт спорт“.

Крстајић и Стојковић су више пута сарађивали, што у репрезентацији, што у Партизану.

„Селектору хвала на лепим речима. Знам да има лепо мишљење о мени, својевремено је био један од оних што су ме довели у Партизан, дуго смо играли заједно и на основу тога може да процени да ли сам, кад је Србија у питању, за клупу или првих 11. Нисам добио позив и то је у реду, али ме никад нико није ни питао да ли сам голман за клупу. Баш зато што се добро познајемо, што знам какав је Крстајић човек, сигуран сам да ће испунити оно што је о мени рекао претходни пут“.