Прочитај ми чланак

РАОНИЋ ИСПРАШИО ЗВЕРЕВА, Немац дивљао ломећи рекет (ВИДЕО)

0

Милош Раонић је нови четвртфиналиста на Аустралијан Опену. Канађанин је у три сета био бољи од четвртог носиоца, Александера Зверева, 6:1, 6:1, 7:6 (5).

Била је то заиста импресивна партија тенисера из Канаде, који је посебно бриљирао у прва два сета у којима је млади Зверев освојио само два гема.

За разлику од Раонића, који је сервирао одлично, и који је до сада на турниру сакупио 107 неодбрањивих сервиса, Зверев је направио чак десет дуплих грешака.

Преслабо за меч таквог значаја, тако да није никакво изненађење што је поражен у три сета. Осим у трећем, све остало било је за заборав што се тиче шампиона АТП тур финала у Лондону.

Да ствари буду горе по њега, током меча, тачније при резултати 6:1, 4:1 за Раонића, толико се изнервирао да је у паузи поломио рекет у парамрарчад!

Осам пута је ударио њим о терен, избацио је сву нагомилану фрустрацију из себе и наравно, добио опомену.

Имао је шансу Зверев у трећем сету да се врати у игру, али Раонићев сервис је опет дошао до изражаја када је било најважније, али и одличне паралеле из бекхенда у неколико наврата.

Wikimedia Commons

„Покушао сам да останем миран колико сам год могао. Све ми је ишло веома добро. Мислим да сам играо невероватно добар тенис, много тога је било на високом нивоу“, задовољан је Раонић.

С друге стране, Звезев ре рекао да му је ломљење рекета помогло да избаци из себе негативну енергију.

„То је учинило да се осећам боље. Био сам врло љут на себе, само сам пустио да сав тај бес изађе напоље“, признао је Немац.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!