Прочитај ми чланак

КАРЛЕУША Душко ми је купио вилу од 2,5 милиона € док људи у Србији јуре пилиће у..

0

Јелена Карлеуша често истиче да има згодног и успешног мужа, а сада се похвалила и његовом дарежљивошћу. Наиме, фудбалер је својој драгој купио вилу у Београду, вредну чак 2,5 милиона евра!

Након што смо сазнали да се наша славна певачица хвалила колегама из жирија „Звезда Гранда“ да је пазарила нову кућу и да су Душко и она за њу издвојили више од два милиона евра, питали смо је да ли је то тачно.

– Купили смо јако лепу нову кућу. Ускоро се селимо тамо, сређујемо је, треба да нам стигне намештај из иностранства. Ја сам јако захвална мужу, јер све што сам икада зарадила, ја сам потрошила на крпе – почела је атрактивна певачица, која није хтела да открије локацију новог дома, али је обећала журку поводом усељења.

– Чим се уселимо, зваћемо вас да видите наш нови дом. Правићемо вегански роштиљ у дворишту. Кућа је стварно пространа и лепа, наша породица ће бити срецна тамо – рекла нам је она, а потом је похвалила Душка што уме да располаже новцем.

– Никада нисам била неко ко штеди и све што зарадим дајем на људе око себе, породицу, пријатеље, улажем у каријеру. Он свој новац паметно улаже у некретнине и штеди. Душко је задужен да наша породица лепо живи. Да је на мени, живели бисмо у једном великом гардероберу, продавали бисмо ципеле, пекли бисмо ципеле у неком каминчицу да се огрејемо – нашалила се Јелена, а потом се уозбиљила:

– Мени је скандалозно што људи у Србији критикују то када мушкарац својој жени купи нешто попут куће. Па, она је мајка његове деце. Али народ је огорчен, напали су ме због шала са новчаницама које нису праве и рекли да је боље да сам то дала у хуманитарне сврхе. Али људи немају пара, јуре за пилићима у „Лидлу“ и „Дилеру“. Надам се да ће једног дана бити боље.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!