Прочитај ми чланак

Удбашка пропаганда за примитивне и глупе: Карлеуша опет ботује за Вучића (ФОТО)

0

Јелена Карлеуша прокоментарисала је на свом Инстаграм сторију јучерашње излагање председника Србије Александра Вучића на ванредној седници Савета безбедности Уједињених нација.

Карлеуша се овим поводом огласила на свом Инстаграм сторију и открила да је одушевљена говором председника Вучића.

„Гледала сам излагање Вучића у УН. Имам људску и грађанску потребу да кажем ‘Браво’. Искрено, под утиском сам! Какав говор, какав наступ! Ко није гледао мора да погледа. Испред њега, док је говорио, стајао је натпис ‘Србија’. Преко пута њега нападао га је неки човек без имена земље из које долази, који је једном Србину покушавао да објасни како његова земља није његова. Једна мучна и надреална слика, шокантна у сваком смислу. Јуче се борила наша земља Србија. Јуче ју је дипломатски маестрално, пред читавим светом смирено, аргументовано, бранио један човек“, написала је певачица на Инстаграму и додала:

Фото: Принтскрин

 

„И потпуно је овде небитно за кога ви гласате, ко вам се допада, а ко не на политичкој сцени, ово је да скине капу свако ко се осећа као Србин. На моменат ми је било и потресно, јер је тема била одбрана правде. Најмање што можемо је да у оваквим моментима будемо сложни као народ, да не будемо оно због чега нам се смеју у лице, несложни и ослабљени. Још једном, какав говор Вучића… Погледајте снимак“, закључила је Карлеуша.

Подсетимо, Карлеуша је током претходних деценија више пита мењала политичко мишљење, а памти се њена подршка Слободану Милошевић.

Она је у давном интервјуу који је дала за магазин „Свет“, још средином септембра 1998. године, изјавила да јој је Слободан Милошевић „најсимпатичнији“ политичар, али је истакла и да је забринута за њега.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@estradni.arhiv је поделио/ла објаву

„Најсимпатичнији ми је Слободан Милошевић, али ме брине што је у последње време стално тужан“, гласи њен цитат са насловне стране магазина „Свет“ који је објављен само неколико месеци пре бомбардовања Југославије.

Карлеуша је после двехиљадитих година подржавала Чедомира Јовановића и Либерално демократску партију, а тврдила је да пре Чеде није подржавала ниједног другог политичара.

Током 2017. године није имала лепе речи за актуелног председника Србије, али су се њени ставови променили 2021. године, када је кренула да подржава и Александра Вучића, али и да проводи време са Гораном Весићем, такође чланом Српске напредне странке.