Прочитај ми чланак

СТАМАТОВИЋ: РЕМ аминује Вучићевим медијима да вређају Милицу и лажу о опозицији

0

Док су се лидери Савеза за Србију у уторак обраћали новинарима, испред седишта РЕМ-а се појавила чланица тог тела Оливера Зекић која је представнике опозиције оптужила да врше притисак на независност тог регулаторног тела.

До сада се никада није десило да Регулаторно тело за електронске медије, које треба да буде независно од политике, јасно стаје на страну режимских медија, а нас увредљиво назива комби странкама. Дакле, не само што РЕМ дозвољава да се на ТВ станицама са националном фрекфенцијом емитују деструктивни ријалити програми, где се исмева убијена Милица Ракић од стране НАТО агресора и где се бију жене, већ РЕМ даје благослов и телевизијама са националном фрекфенцијом да без препрека износи неистине и увреде на рачун опозиционих партија – каже за „Србин инфо“ Милан Стаматовић, лидер Здраве Србије.

Он се слаже са оценом да је Регулаторно тело за електронске медије (РЕМ) постало „један од одбора Српске напредне странке“.

– Зато и правимо протест испред РЕМ-а и наставићемо да се боримо за своја права. Ако се оваква ситуација буде наставила, ако и даље буду користили државне ресурсе за стицање личних бенефита и изношење неистина, спремни смо да организујемо и протесте против цензуре – најављује Стаматовић.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!