Прочитај ми чланак

ФЕДОР БРУТАЛНО НОКАУТИРАО АМЕРА, а онда су Срби улетели у октагон и огрнули га…

0

Српска тробојка била је у центру пажње после борбе на Белатор 208

Руски ММА борац Федор Емелијаненко брутално је савладао Американца Чејла Сонена нокаутом у првој рунди на Белатор 208 у Њујорку. „Последњи император“ је доказао да и са 42 године има суров и снажан ударац и да с правом носи титулу једног од највећих ММА бораца свих времена.

По завршетку борбе, у ринг су ушли његови пријатељи из тима, који су имали српске заставе. Један од њих га је чак и огрнуо руском заставом тако да је деловало да је у питању српска тробојка, али је убрзо затим окренуо заставу онако да буде у редоследу руских боја.

Ипак, док је Емелијаненко чекао давање изјаве, у позадини су се све време виделе заставе Србије, као и подигнута три прста.

Емелијаненко је у ринг ушао, као и увек пре, уз песму владике Николаја Велимировића „Вера вечна“, па су ти стихови православља одјекивали халом у Њујорку док је он улазио у октагон.

У поново је, као и увек, пре борбе скинуо и пољубио крст.

А у рингу је био силан против Американца Чејла Сонена и пласирао се у финале Белатор турнира за тешкаше, где га чека Рајан Бадер, кога Емелијаненко сматра веома озбиљним борцем.

– Чејл је ударао снажно и показао је да се добро припремао. Хвала Богу нисам се уморио и још могу да се борим. Он је сјајан и веома снажан борац, имао сам прилику да га гледам током отвореног тренинга. Он је веома добар и озбиљан ривал – рекао је Федор по завршетку борбе, док су око њега два члана његовог тима махала заставама Србије.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!