Прочитај ми чланак

ПОГЛЕДОМ СЛЕДИО БИВШЕГ ШАМПИОНА: Федор са великим крстом око врата на мерењу

0

Читава Србија ће бити уз "Последњег императора" у ноћи између суботе и недеље када се бори против легендарног Американца

Федор Емелианенко спреман је да испише још једну страницу историје ММА спорта. „Последњи имепатор“, како зову легендарног Руса, бори’е се против 38-годишњег Американца Френка Мира, некадашњег УФЦ првака тешке категорије.

Борба је на програму у ноћи између суботе и недеље од 3.00, а мерење није донело велику тензију, иако је Федор био смртно озбиљан.

Леденим погледом је само испратио долазак ривала, па је на крају само уследило руковање и разлаз, што можете погледати од 4. минута.

Иначе, многи су сматрали да је Федору време да се повуче после пораза од Мета Митрионеа пре скоро годину дана, када је нокаутиран од стране борца који је био просечан у УФЦ-у, а пре тога је имао контроверзну победу против Фабиа Малдонада у борби из 2016. године, када је добио озбиљне батине и готово му је измењен лични опис, али је све то издржао и на крају победио.

Федора ће, нема сумње, многи бодрити у Србији, има статус иконе овде, на сваком кораку показује љубав према нашој земљи.

Када се после неколико година паузе вратио у ринг, одлучио је да у „кавез“ уђе са песмом српског владике Николаја Велимировића „Вера вечна, вера славна“.