Прочитај ми чланак

ЈЕЗИВА СВЕДОЧАНСТВА НЕСРЕЋЕ НА АУТО-ПУТУ: У колима поред мојих била је мртва жена

0

Сведоци незапамћеног удеса на ауто-путу Београд-Ниш, између Ћуприје и Јагодине, на ком су се догодила два ланчана судара, кажу да је призор на лицу места стравичан

Сведоци незапамћеног удеса на ауто-путу Београд-Ниш, између Ћуприје и Јагодине, на ком су се догодила два ланчана судара, кажу да је призор на лицу места стравичан. На лицу места су ватрогасци, спасиоци, бројни лекари, полиција…

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Призор на ауто-путу је језив, сударило се неколико камиона и пар аутомобила који су готово уништени, спљескани. Сведоци су у шоку од језвог призора.

– Било је јако непрегледно, видео сам поред себе у колима мртву жену,а поред ње двоје деце… – рекао је један од очевидаца хорора на ауто-путу.

Узрок несреће је густа магла због које је видљивост била смањена на десетак метара.

– Кретао сам се из правца Ниша неком нормалном брзином. Била је нека сумаглица, а када сам прошао Мораву – зид. Ништа се не види. Толика је магла била. Почео сам одмах да кочим, сустигао сам камион испред себе, стао, изашао из камиона и већ су возила почела да се ударају – посведочио је за РТС једна од возача.

У два ланчана удеса која су се догодила у готово исто време, на истом месту, само у супротним смеровима на ауто-путу, погинуло је шесторо људи, а више од 25 је повређено.

Саобраћај у оба смера је заустављен.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!