Прочитај ми чланак

ЂОКОВИЋ СЕ ИЗВИНИО: Нисам поносан, ту су деца… (ВИДЕО)

0

Емоција је, једноставно, понекад превише јака и онда јој допустите да излети на такав начин", рекао је Ђоковић после меча, извинивши се не само млађој, већ и одраслој публици на изливу беса

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић иако се пласирао у полуфинале Синсинатија на једну ствар уопште није поносан која се десила у четвртфиналу против Милоша Раонића.

Наиме, Србин је после доживљеног брејка у првом сету, трипут снажно ударио о терен рекетом, па је морао да узме нови на путу ка победи.

– Стварно нисам поносан на та ломљења рекета. Нараочито јер знам да има и деце на трибинама, која све то гледају. Нисам поносан на то. Али, некад, просто… Емоција је, једноставно, понекад превише јака и онда јој допустите да излети на такав начин“, рекао је Ђоковић после меча, извинивши се не само млађој, већ и одраслој публици на изливу беса.

Ово није први пут да Ђоковић ломи рекет на америчкој турнеји ове године, пошто је у Торонту на мечу са Стефаносом Циципасом такође настрадао рекет нашег играча. 

Новак ће у борби за финале играти против Марина Чилића и њихов меч требало би да крене око 20 часова. У другом полуфиналу састају се Роџер Федерер и Давиф Гофан.