Прочитај ми чланак

РАЗЛАЗ СЕРГЕЈА И КЕЖМАНА: Мендеш води српског аса у Реал?

0

Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић одлучио је да раскине сарадњу са Матејом Кежманом и ангажује најутицајнијег менаџера света Жоржа Мендеша

Српски фудбалски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић одлучио је да раскине сарадњу са Матејом Кежманом и ангажује најутицајнијег менаџера света Жоржа Мендеша који би требало да му заврши трансфер у Реал Мадрид.

Локални лист „Ил Месађеро“ пише да је Мендеш бити јака спона између Реала и Лација, чији ће председник Клаудио Лотито ће захтевати чак 140 милиона евра за трансфер.

Уколико би се на лето реализовао за тај износ, бивши ђак Војводине постао би трећи најскупље плаћени фудбалер у историји, иза Бразилца Нејмара (Барселона – Пари Сен Жермен 222 милиона) и Килијана Мбапеа (Монако – ПСЖ 180 милиона)

Моћни агент Мендеш има одличну сарадњу са двоструким узастопним прваком Европе јер је претходних година у краљевски клуб доводио Кристијана Роналда, Џејмса Родригеза, Пепеа, Анхела Ди Марију, Рикарда Карваља, као и тренера Жозеа Муриња.

Због писања италијанског листа на клупском сајту Лација реаговао је спортски директор Игли Таре речима да није упознат са Сергејевом одлуком и да су такви наводи служе само да дестабилизују клуб ка испуњењу циљева.


Исти дневник наводи да ће 23-годишњи фудбалер да се врати у Рим са окупљања репрезентације Србије због повреде и пропустиће пријатељске утакмице против Марока у Торину у петак и четири дана касније у Лондону против Нигерије.