Прочитај ми чланак

Шта је Марија Мали написала у писму Вучићу?

0

"Од мог претходног обраћања, након што је донета скандалозна привремена мера којом се моја деца поверавају оцу на старање, прошло је неколико месеци, а разни облици правног и стварног насиља нада мном и над мојом децом се настављају несмањеном жестином.

лако се ствара привид као да правосудне институције функционишу, у суштини је на делу исконструисани и дириговани судски поступак против мене и моје деце. Одбачена је моја жалба на привремену меру, и то експресно, без правих разлога.

Фото: Драган Кадић, Драгана Удовичић

Фото: Драган Кадић, Драгана Удовичић

Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална пилања ми је одговорило да они нису надлежни. Председница првостепеног суда се на притужбу због незаконитог поступања судије Лидије Алагић, а по мојој притужби коју сте Ви проследили Министарству правде, изјаснила бирократски, како је тобоже поступак вођен по закону и како председница не сме да се меша у независност поступајућег судије.

Мој адвокат саслушаван је у полицији због лажне кривичне пријаве за наводно уцењивање мог бившег супруга. Бројне су и друге злоупотребе којима се користи мој бивши муж. Морам да наведем да ово за њега све организује и инструира адвокат Драган Крајновић, у адвокатским круговима „чувен“ по одузимању старатељстава од сваке мајке која је мужа насилника пријавила за насиље и уколико јој је муж финансијски или било како моћан да може да га „плати“! Ја нисам једина жена која се бори против криминалне групе Ијуди у судству, случајева као што је мој има на десетине. Опште је већ позната ствар да су у већини случајева које води Драган Крајновић увек исти принципи одузимања старатељства јер су у питању увек исте судије почев од основних преко Вишег до Апелационог суда. Увек се одбија мишљење Центра за социјални рад и увек Комисија вештака психолога и психијатара има исте чланове а на челу са Надом Јанковић, која је апсолутно сваку мајку прогласила неподобном.

Моја деца су без обзира што је ЦСР донео одлуку у моју корист, мени преко ноћи одузета без довољно јаког и валидног разлога за то. Мени није пронађена нити додељена дијагноза на основу које могу да останем без старатељства над децом.

И Ви сте родитељ, и Ви сте разведен од своје прве супруге, па верујем да Вам није падало на памет да своју децу одвојите од њихове мајке.“