ШЕШЕЉ: Избори показују ко је за ЕУ, а ко за Русију

47

Председник СРС Војислав Шешељ изјавио је на трибини у Чачку да ће се на предстојећим изборима у Србији показати које су странке за ЕУ, а које за Русију.

Новица Величковић: Само се Партизан не мења

0

Полумрак Пионира. Тишину ремети тапкање лопте, шкрипа патика или судијска пиштаљка. Између два „паравана“ која дворану деле на три дела, утакмицу играју Партизан и Задар. Пријатељску, без присуства публике. На њој, поново у црно-белом дресу са бројем 12 на леђима, игра и Новица Величковић. Први пут после седам година. Осећао се добро.

ПУКЛИ НАПРЕДЊАЦИ! Мaсовни прелет универзитетских професора из СНС у РAДИКAЛЕ!

78

Група интелектуалаца из Врања, универзитетских професора и њихових сарадника, напустила је СНС и прешла у Српску радикалну странку и сада чини Савет за образовање и културу Пчињског округа СРС.

ГОСПОДИНЕ ПРЕМИЈЕРУ, Ви лажете

36

Проблем је што им нико не верује после потписивања Бриселских споразума, и што постаје све очигледније, чак и наивнима, да се држава Србија свесно повукла са Косова и да сваког дана је то све очигледније.

СЛОБОДАН АНТОНИЋ: Узнемиравајућа реторика апсурда Александра Вучића

13

Говор премијера Вучића у Варварину[1], поводом седамнаест година од агресије НАТО-а на Србију, због изразите некохерентности и нелогичности био је за све разборите слушаоце узнемирујући.

Погледајте Бобијеву рампу Картеру (ВИДЕО)

0

На синоћњој утакмици Бобан Марјановић је опет био стартер. Убацио је 2 поена, а томе је додао и 9 скокова.

И Роберт де Ниро део полемике о вакцинацији деце

1

Глумац Роберт де Ниро, отац аутистичног детета, повукао је из програма филмског фестивала „Трајбека“ документарни филм о противљењу вакцинацији, за чије се приказивање првобитно залагао.

Србија савладала Естонију прелепим голом Коларова (ВИДЕО)

0

Србија је у пријатељској утакмици гостовала Естонији. Игра је била катастрофална али и поред тога Срби су славили. Прво је Србији поништен регуларан гол Ивановића, а онда је Коларов бомбом из слободњака ипак обезбедио тријумф нашем тиму.

ПРЕВАЗИЂЕН БАБИЋ: Ово што је рекао члан СНС-а из Шапца је за … (ВИДЕО)

44

Сви се сећамо речи Зорана Бабића у којима велича Вучић. „Ја се њему дивим и физички и ментално“, али оно што је рекао Слободан Поповић превазилази и Бабића.

Славко Никић: Следи грађански рат (ВИДЕО)

16

Удружење српских ветерана и добровољаца одлучило је да окупља будуће добровољце а зашто, Славко Никић говори за КМ Новине. Он се такође осврнуо и на покушај интеграције српског Универзитета у Косовској Митровици.

Срби у Подгорици испред америчке амбасаде са поруком „Са Русијом до побједе“

5

На перформансу и пресу Српске листе пред амбасадом САД-а развијен је транспарент: ,,Са Русијом до побједе’’. Предсједник Политичког покрета Завјетници Роберт Жижић казао је да ће Српска листа, Завјетници и још неке партије и невладине организације ускоро формирати блок који ће тражити остваривање српских права у Црној Гори и безусловне интеграције са Русијом.

Палмира: Срећа и туга при повратку кући (ФОТО)

0

Након што су 2015. године терористи ДАЕШ–а окупирали Палмиру, становници града напустили су своје домове бојећи се варварских убистава и насиља.

Ако Срба једног дана не буде…

5

Унитарна БиХ и укидање Републике Српске су вечита жеља Бакира Изетбеговићева, али он је такође свестан и да милион и триста хиљада људи, колико год он мислио да је то геноцидан народ, не може да протера са те територије.

Башар ел Асад: Саудијска Арабија, Турска, Француска и Британија су се „кладиле“ на пораз сиријске војске

0

Успех сиријске војске уз подршку руске војске неће омести, већ ће убрзати политичко решење у Сирији, рекао је сиријски председник Башар ал Асад.

Ово ниједан тенисер пре Ђоковића није урадио!

2

Не види се крај доминације Новака Ђоковића. Ривали каскају светлосним годинама (или што би Зоран Бабић рекао свемирским годинама) за нашим асом. Рекорди падају из дана у дан. Поразом Ендија Мареја већ у осмини финала Мастерса у Мајамију, на најновијој АТП листи, Србин ће имати дупло више поена од Шкота, који му је најближи пратилац, што пре Нолета ником није успело у историји тениса.

Бакир Изетбеговић: Нећемо толерисати претње из Београда

11

Коментари српског премијера Александра Вучића су исхитрени и вероватно у функцији предизборних одмеравања снага у Србији, каже Бакир Изетбеговић.

Радомир Почуча пуштен из притвора

8

Радомир Почуча, добровољац у украјинском рату пуштен је из Централног затвора, потврђено је „Блицу“ из Управе за извршење кривичних санкција.

Убио се водник у касарни у Зајечару

5

Подофицир Војске Србије Саша Николов извршио је самоубиство у касарни „Никола Пашић“ у Зајечару, саопштио је Министарство одбране.

Путин: Рекордна потражња за руским наоружањем

0

Потражња за руским наоружањем је премашила је рекорд који Русија забележила 1992. године, а укупна вредност поруџбине износи преко 56 милијарди долара, изјавио је руски председник Владимир Путин.

ЦЕЛА РУСИЈА СЕ СМЕЈЕ: Рогозин исмејао Порошенка!

8

На сајту украјинског председника Петра Порошенка се појавила иницијатива да Украјина наплаћује Русији прелет руских космичких сателита изнад територије Украјине.