У РУМУНИЈИ СИФИЛИС, МАЂАРСКОЈ ТРИПЕР, а ево која полна болест хара Србијом и Хрватском! (Мапа)

3

Ево занимљивих података у којим земљама царује ХИВ, а у којим гонореја или сифилис.

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИК КОЗМА РАВНОАПОСТОЛНИ: Папу да проклињете, јер ће бити виновник

0

Доћи ће време да ће се (православни) Хришћани подићи један на другог.

НОВА ЕВРОПСКА ВОЈСКА као равнотежа НАТО-у и Русији

5

Шеф владе Европске уније Жан Клод Јункер, познати лобиста међународних компанија, предложио је стварање заједничке европске војске на темељима војски Немачке и Француске. О овој новој идеји уједињења Европе дискутоваће се на следећем самиту ЕУ у јуну.

СЕОСКА БУНА: Паори у петак подижу блокаде по Србији

5

До поремецахај тржишт меса у Србији дошло је средином децемра када је увезено 20.000 товљеника из ЕУ на подручју Мачве и када јер цена свиња пала изпод 100 динара за килограм.

ШЕШЕЉ СЕ СЛОЖИО СА САНДОМ: Ја сам лидер радикала и немам ништа са протестом Двери

375

Попут руководства ДСС, ни радикали неће позвати своје присталице да се придруже протесту Двери 21. марта испред Владе. Немам ништа са тим протестом, изјавио је Војислав Шешељ. Санда Рашковић Ивић, председник ДСС: Нећемо учествовати у тим демонстрацијама. Нисмо имали заједничку анализу да ли да то организујемо иако имамо тим за координацију. Али, ово не значи […]

ВЕРУОВИЋ О СИТУАЦИЈИ ПРЕД АТЕНТАТ: Ђинђић је почео да смета Западу

22

Као део решења за Запад, Ђинђић је, од тренутка када је тражио да се статус Косова званично реши, постао део проблема.

Да ли ће се Руси из Црне Горе преселити у Словенију?

4

Некада најпознатији као индустријски центар велике Југославије, Марибор је данас град који свој развој базира на туризму, а у прилог томе најбоље говори вест да је руска нафтна компанија Гаспром крајем прошле године преузела познати комплекс Терме Марибор. Испоставило се да је од већине заштитних знакова овог града, једино винова лоза „стара трта“, која се […]

ОТКРИВЕНЕ ТАЈНЕ АРХИВЕ: Хитлер на Немцима тестирао ракету В-2

2

Током Другог светског рата нацистички вођа Адолф Хитлер бомбардовао је хиљаде Немаца В-2 ракетама како би тестирао њихову снагу, оптужујући Савезничке снаге за штету, сведоче врло поверљиве архиве које је деценијама чувао немачки колекционар.

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ДЕЧАК понизио Роџера Федерера (Видео)

4

Међутим, у првом плану нису били ни Швајцарац ни Бугарин, већ један дечак из публике.

ВИШЕ ОД 100 ОКЛОПНИХ ВОЗИЛА ДОПРЕМЉЕНО ЈЕ У ЛЕТОНИЈУ, НАТО вежба мишиће у Европи (ВИДЕО)

9

Сличне вежбе су такође одржане у Пољској, а вежбе бојевог гађања извођене на полигону код града Дравско Поморскје на северу земље, где су биле укључене и јединице пољске 12. механизоване дивизије.

ПУКОВНИК КАСАД: Дестабилизација старог светског поретка

2

Пошто Русија де факто уништава постојећи светски поредак на чијем су челу Сједињене Америчке Државе, и пошто САД, напротив, желе да га сачувају – у старом оквиру и на принципима крепаловашингтонског светског поретка, Русија ће сигурно бити проглашена кривом, али ако погледате ситуацију у светлу логике позновашингтонског светског поретка, деловање Русије ће директно и индиректно довести до стварања правог мултиполарног света у којем САД и њени европски сателити неће моћи да задрже старе институције контроле над њим.

ХИТНО: Стаљин се вратио! (Видео)

1

Овога пута су Црвене Рује прешле Рубикон црвену линију! Сад се види да је руска агресија нешто сасвим друго.

ЈЕДНО ПОНИРАЊЕ у напредњачко срце таме

10

Шта је то напредњачку Србију спречавало не да пошаље морнарицу или војску, већ само да одржи фактичко, замрзнуто стање на северу КиМ?Штавише – шта их је навело да пошаљу оружане снаге само ради утеривања српских овчица у натовски тор? Обећање о могућем чланству у ЕУ у некој недефинисаној будућности?

СТАЛНИ ИЗБОРИ или брза (политичка) смрт

17

На крају, као јагода на врху торте, појављује се одлазак премијера Србије у Хрватску, на Дан државности Србије, где је минутом ћутања одао почаст хрватским бојовницима који су извршили највеће етничко чишћење у Европи после Другог светског рата.

ВИДЕО: Ко је био Милош Црњански?

0

Погледајте видео прилог о Милошу Црњанском, о коме говори уредник ИК Catena mundi, Бошко Обрадовић. Прилог је припремио новинар ТВ Хепи, Мирослав Богдановић.

ПОПОВИЋ: Да држава помаже сељацима као „Фијату“ – Србија се не би бојала рецесије

20

Влада је у буџету за ову годину за субвенције предвидела 80,5 милијарди динара, али је од тога само 28 милијарди намењено за пољопривреду. Тако је аграрни буџет пао на само 2,5 одсто укупне државне касе

Русија ће прву годишњицу присаједињења Крима прослављати – целу недељу

26

У Државном совјету Крима ће 16. марта бити одржана прва додела државних признања ове републике, а на централном тргу у Симферопољу – велики концерт са ватрометом

Амерички војни аналитичар: Само убијање Руса може да спаси Украјину

63

Војни аналитичар генерал-мајор Роберт Х. Скејлс изјавио је да једини начин да се преокрене ситуација на истоку Украјини, јесте да се почне са убијањем Руса.

Пао амерички хеликоптер са 11 воjника

7

Хеликоптер америчке воjске срушио се данас у близини воjне базе Eглин у савезноj држави Флориди, а у њему се у тренутку несреће налазило седам маринаца и четворица воjника, обjавили су амерички медиjи.

Желите ЕУ војском да застрашите Русију… Кога Ви завитлавате, господине Јункер!? (ВИДЕО)

4

Лидер Британске партије независности и посланик у Европском парламенту, Најџел Фараж, упитао је Жан-Клод Јункера да ли стварно верује да се војска Европске Уније може супроставити Русији и упитао га „кога он завитлава?“.