УКРАЈИНКЕ БЛОКИРАЛЕ КАМИОНЏИЈЕ: Не можете даље пошто сте Срби, руски савезници

22

Возачи из наше земље већ два дана „заробљени“ у месту Ратне на граници Украјине и Белорусије. Жене поседале испред возила, протестују због мобилизације мушкараца. Возачима полако нестаје хране и воде.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА: Шта нас чека у наредних месец дана

0

Што се тиче климатских пормена, месец август могао би да буде турбулентан, посебно за људе који имају проблема са срцем и са кичмом.

ДВЕРИ: Влада Србије је највећа елементарна непогода

1

Недопустиво мала помоћ пострадалима у вези са обновом њихових кућа, као и кашњење са изградњом истих иако је та штета само 3,8 % од укупне штете која је настала услед поплава (ако је тачно да је укупна штета милијарду и по евра а да за 580 кућа треба да се издвоји око 58 милиона евра) говори о томе колика је и даље неодговорност ове Владе.

ДОЛАЗИ ИЗ ПРАВЦА ХРВАТСКЕ: Јако невреме погађа Србију (из часа у час)

2

Jako nevreme pogađa Srbiju (iz časa u čas)

Обилне падавине и на неким местима град погодили већи део Србије. У Краљеву и Врњачкој Бањи удари грома изазвали пожаре који су брзо локализовани. У току ноћи очекује се да ће невреме захватити и Београд.

МОСКВА: Починиоци злочина над косметским Србима да буду кажњени

11

Москва полази од тога, да починиоци злочина над косметским Србима, Ромима и другим етничким мањинама на Косову и Метохији треба да буду кажњени, без обзира на њихов положај, изјавили су у министарству иностраних послова РФ.

РАТ ЗБОГ НОВЦА: Породица потпреседника САД лично заинтересована за исток Украјине

2

Према мишљењу новинара и оснивача сајта wideawakenews.com Чарлија Мекграта, конфликт у Украјини иде на руку фрекинг компанијама, а и породици потпредседника САД Џоа Бајдена.

РУСИЈА ПРЕТИ ЕУ И САД: Сносићете последице због увођења санкција

11

Москва је разочарана неспособношћу ЕУ да игра своју улогу у глобалним пословима, „срамота је што Европска унија говори речима Вашингтона“, наглашено је у МСП РФ.

БРАВО! Ана ухватила званично најбржи сервис на свету!

0

– Повредила сам руку – рекла је шаљиво Ана када су је питали какав је био осећај вратити тако убитачан сервис.

„НОВАК ПРЕЛАЗИ У ИСЛАМ“: Турски Си-ен-ен насео на лажну вест о Ђоковићу!

16

Ђоковић је причао са својом породицом пре те одлуке, наводи се у тексту објављеном на интернет сајту „Милијета“.

ЛАЗАРЕВАЦ: Дрога пала пред „Светим Савом“

3

Упркос притисцима, лазаревачко удружење грађана спрема нови списак са именима нарко-дилера. Промет наркотика на улицама смањен за 80 одсто, а 40 одсто дилера завршило иза решетака.

ХАОС И ПОТОП У ХРВАТСКОЈ: Спојено небо са земљом, у Загребу мрак у три поподне (Видео)

18

Јако невреме које је захватило Хрватску, углавном приморје, не престаје ни данас и циклон се са подручја Кварнера са обилном кишом грмљавином и “пијавицама” премешта према унутрашњости и југу земље.

СРБИЈА И РУСИЈА: Америку која демонизује Путина Срби су осетили у 20. веку

2

Актуелна англоамеричка медијско-дипломатска сатанизација Русије и Путина многе аналитичаре у свету асоцира на глобалног „топлог зеца”, кроз који смо ми прошли крајем прошлог века.

ПОРУЧУЈЕ ДА СУ СЛЕДЕЋИ СРБИ: Албанац кога је НАТО обучавао коље по Сирији!

21

Командант Албанаца у терористичкој организацији Исламска држава Ирака и Шама Лаврдим Мухаџери похвалио се на интернету бајрамским клањем заробљеника, хвалећи се да су Срби следећи.

УКРАЈИНА – РАТНИ ИЗВЕШТАЈ (29.30.07): Код Саур-Могиле опкољене још две украјинске бригаде (Видео)

7

Снаге Новоросије спречиле опкољавање Северодоњецка и Лисичанска и одбиле нападе на Дебаљцево.

Није случајно што је Џон Кери, после разговора са украјинским колегом Павелом Климкином, објавио да је Кијев спреман на прекид ватре и преговоре.

ГРАДОНАЧЕЛНИК КЛИЧКО САВЕТУЈЕ Кијевљане да се утопле уочи „тешке зиме“

7

Кличко је саопштио да Кијев поседује само половину количине гаса која је потребна за грејну сезону и да власти траже алтернативу.

СПОМЕН НА ПРВИ СВЕТСКИ РАТ: Сећање на пале српске и руске браниоце (Свечана академија)

4

Руска православна црква, Руски центар за науку и културу у Београду, Државне агенције РФ (Россотрудничество) и српско-руска Фондација „Руска некропола у Београду“, организују у Београду свечаности и Свечану академију као спомен на почетак Великог (Првог светског) рата.

РУДАН: Mи смо потомци злочинаца, наши су преци осуђени, довијека проклети

23

Живимо у земљи у којој је бешћутна, корумпирана, злочиначка, продана власт у нама грађанима Хрватске убила све људско. Постали смо бешћутни попут наших политичара којима никад доста лове и моћи.

ПАЈТИЋ: Српска, онда европска Србија, тамо где уђеш пузећи, никад се не исправиш

9

Председник Демократске странке Бојан Пајтић одговорио је данас на бурна реаговања поводом његовог ауторског текста у Недељнику у коме је устврдио да не можемо да правимо европску Србију, ако пре тога не направимо српску Србију.

СРБИЈА БИРА НАЈЗЕТА!

0

По 10. пут Пријепољци на кеју Лима у суботу бирају „нај-зетове“ између 1.800 оних којима су девојке овог краја, поклонивши им срце, постале животне сапутнице широм Србије, а и на многим светским меридијанима.

ДО КРАЈА УЗ МУЖА: Ово је последњи статус Рускиње коју су Украјинци разнели са бебом у наручју (Видео)

8

Мени не треба од њега ни ауто, ни новци. Само бити поред. Засвагда – написала је она непосредно пре погибије.