ШИПТАРСКА ПОСЛА: Сукоб мафијашa и Сорошевог љубимца због окупаторске владе у Приштини

0

Избори 2007.показали су вештину политичке игре Хашима Тачија. Убеђен у своју победу, све време се понашао каода му је Сурои савезник, а истовремено му је спремао замку.

ЛИГА ЕВРОПА: И Јагодина разочарала

0

После ремија без голова у првом мечу прошле недеље у Румунији, чинило се да би српски тим макар једним поготком могао до жељеног циља.

ЛИГА ЕВРОПЕ: Војводина са тројком испратила кући Словаке!

0

Наш тим приказао је сјајну партију, маштовиту и брзу игру, много створених прилика и потврдио да је прошлог четвртка у Словачкој имао само лош дан.

РОТЕЈРС ШИРИ ЛАЖИ: Командант народне милиције није рекао да располажу ракетама „бук“

0

Он је такође изјавио да располаже видео снимком интервјуа за Ројтерс, који доказује да ништа слично није речено.

ПОГЛЕДАЈТЕ: Потресни фото о злочинима кијевске хунте којег западни медији одбијају да објаве!

42

Ово су фотографије злочина које је починила кијевска хунта 18. јула бомбардујући искључиво цивилно становништво у Луганску. Највећи италијански медији нису хтели да их објаве. Међутим преко друштвених мрежа ове фотографије су имале на стотину хиљада гледања.

СТЕФАНО БОНЛИУАРИ ЗА СРБИН.ИНФО: Југославија бомбардована због противљења глобализацији

0

Као представник италијанске патриотске левице Стефано Бонлуари, председник „Стато е Потенца“ је попричао са редакцијом СРБИН.инфо о дешавањима у Украјини, личности Слободана Милошевића и НАТО бомбардовању СРЈ.

ЊУЗВИК: 9 ствари које нисте знали о Владимиру Путину!

3

Писац Бен Јуда разговарао је са бившим премијерима, садашњим министрима, регионалним гувернерима и блиским саветницима руског председника

ЕП (ЈУНИОРИ) КОШАРКА: Србијa декласирали Русију на старту!

0

Изабраници селектора Александра Бућана декласирали су селекцију Русије, која је тешко проналазила решења како би парирала на прави начин.

Лига Европе: Чукарички победио у Аустрији!

0

Тим Владана Милојевића није се обрукао у Аустрији, а да је судија досудио пенал у 70. минуту и показао црвени картон играчу домаћих при резултату 2:1 ко зна како би се завршио меч.

ДВЕРИ: Ако се Вучић окрене против Русије – третираћемо његову владу као Тадићев режим

42

Притисци америчког амбасадора у Београду, Мајкла Кирбија, довели су до изјава премијера Вучића које наговештавају промену става Владе Србије према Руској Федерацији.

Двери поручују Влади: Ако окренете леђа Русији, проћићете као Тадић

5

Покрет Двери – поводом појачаног притиска западних амбасадора на Владу Србије – опомиње српску јавност да су изградња Јужног тока, неутралан став према кризи у Украјини и појачана сарадња са РФ у економском и сваком другом смислу у приоритетном интересу грађана Србије и српског народа.

„Ја сам најближи потомак Гаврила Принципа“

1

„Ја сам потомак Гаврила Принципа. Ми смо породично партибрејкери. Свашта се писало о Гаврилу. Гаврило Принцип је са својих непуних 19 година дао живот да бисмо сви ми живели заједно.“

Амбасадор Израела: Осећам бол због убијених Срба у НАТО бомбардовању

13

Амбасадор Израела у Београду Јосеф Леви је за Недељник писао о НАТО бомбардовању Србије и лицемерју међународних медија у „случају Хамас“ и рекао да их Европски медији неретко оптужују да делујемо “несразмерно”. „Али која би реакција била пропорционална на непрестано лансирање ракета на нашу територију током последњих девет година? Да ли и ми њих треба да ракетирамо безобзирно као што то они чине? Да ли би то било сразмерно? Треба ли деценијама да живимо по склоништима уз звуке сирена, покушавајући да спасимо нашу децу за петнаест секунди, пре него што пројектил падне?“ – пита се Леви.

Нигде без телохранитеља: Вучић и Николић са чуварима и на плажи

3

Уредба Владе Србије прописује да највише државне функционере обезбеђење мора пратити и на годишњем одмору, као и на сваком приватном путовању у земљи и у свету.

МЕЧКИ НА РУПУ: Спаљивао живе Русе у Одеси, а онда им се предао да се спасе од Стрелкова!

8

Један од монструма који је предводио напад на зграду Дома синдиката у Одеси у којој је изгорело неколико десетина ненаоружаних прoруских активиста предао се руским граничарима. Човек који у мају батинао Русе, бацао молотовљеве коктеле како би их палио, проваљивао и у куће проруских активиста сада је, бежећи од бораца Игора Стрелкова, кукавички побегао у Русију остављајући своје саборце из „Десног сектора“.

Израелски тенкови гранатирали школу

1

Број погинулих у појасу Газе достигао је данас 725, након што су израелски тенкови гранатирали рано јутрос школу УН-а у Беит Хануни, која је служила као склониште за људе чији су домови уништени. У том нападу убијено је 16 људи, међу којима је било шесторо чланова једне породице, рекао је портпарол палестинских хитних служби Ашраф ал Кидра. Још најмање седморо

Профит НИС-а 17 милијарди динара у првој половини 2014.

1

Како се наводи у саопштењу, поред сложених макроекономских услова, пад кључних финансијских показатеља – профитабилности, као и оперативног новчаног тока, условљен је и повећањем пореског оптерећења и социјалних обавеза, као и растом дуговања државних предузећа.

Чомски: САД су отворено умешане у убијање Палестинаца кроз војну подршку Израелу

1

„Државе у данашњем свету раде све могуће како би оствариле своје националне интересе. Тако и Америка подржава Израел, јер је то у њеном стратешком интересу“, оценио је Чомски, преноси Анадолија.

НАЈВЕЋА МИСТЕРИЈА: Мали скелет из Чилеа нема људски ДНК (ВИДЕО)

2

Иначе, ово створење је 2003. открио један локалац који је трагао за историским знамењима. Он је ископао белу крпу у коју је био замотан „чудни скелет” не већи од 15 центиметара. Створење је имало тврде зубе, испупчену главу и чудно заобљено теме. Тело је било прекривено неком врстом крљушти тамне боје. За разлику од људи, имало је девет ребара.

КО ЈЕ КРИВ ЗА ПАД: Кастрова ћерка погинула у паду алжирског авиона

3

У паду авиона Ер Алжир, који је прво нестао са радара, а потом и пронађен срушен у Нигерији, погинула је и ћерка Раула Кастра, Мариела Кастро (52).