Dalje nećeš moći: Pogledajte duel 1 na 1 između motocikliste i ovna! (Video)

0

Da se zna ko gospodari šumom i sporednim putevima :)

Служен парастос за 453 Србина убијена 1941. код Огулина

0

Огулин – На планини Клек код Огулина, у Карловачкој жупанији, данас је служен парастос за 453 Србина која су убијена 1941. године.

Србија ће остати дно Европе ако се Дачић и Вучић не сукобе са онима који их подржавају

0

Пред реконструисаном владом Србије стоји титански задатак – како се зауставити на путу у суноврат, како прекинути континуитет економске антиполитике која траје већ дуже од деценије?

Немања Девић: Шумадија: стуб ослонац Српства

0

Шумадија није земља државотворних Шумадинаца који у срцу носе шајкачу и опанке. Није ни звук Дугићеве фруле ни Крњевчеве хармонике, нити реч која буди пркос и понос. Није песма Добрице Ерића ни баштиник обичаја. Ни кућа која мами гостопримством, осваја хумором и зрачи славном прошлошћу. Ни снага звона са Опленца, ни непокорена колевка бунџија и државника, ни област шљиве и препеченице. Ни земља слободара и столетних букви. Шумадија је збир свега тога; она је и наслеђе и путоказ.

Боговски гол Виље, први у дресу Атлетика! (Видео)

0

Некадашњи нападач Валенсије и Барселоне постигао еврогол у пријатељском мечу против Лас Палмас.

Ovakvu borbu dve devojke na svadbi niste jos videli garantovano! (Video)

0

Povusi-potegni: borba dve devojke zbog mladinog buketa cveca :)

Нови амерички амбасадор у УН „србомрзац“

0

Када је Саманта Пауер у својству нове америчке амбасадорке у УН недавно предала акредитиве генералном секретару Бан Ки Муну, Светска организација добила је доказаног заговорника страних војних интервенција.

Kakav car – Papagaj koji može da otključa svaku bravu! (Video)

0

Ovaj papagaj iz Indonezije u stanju je da rešava kompleksne mehaničke zadatke, a ovoga puta je otključao nekoliko različitih brava.

Само старо бројило не краде струју

0

Податак који је објавила Балканска истраживачка мрежа, а према коме је од 3,5 милиона бројила у Србији чак 1,8 неоверено, подстакао је сумњу грађана да је реч неисправним уређајима, који их за рачун ЕПС-а поткрадају, а они плаћају веће рачуне. Да ли је баш све тако?

Руски топ-блогер: Београд треба „дотерати“ и неће му бити равног

0

Београд је у стању да очара чак такву цепидлаку као што сам ја, написао је после посете спрској престоници руски бизнисмен и јавни посленик Иља Варламов, он је истовремено zyalt, један од најпопуларнијих блогера на Рунету. Истина, овој похвали претходи лукаво „Без обзира на…“.

Отац дао оглас: Продајем сина дебила, може и замена!

0

Оглас је смештен у категорију ‘коњи’, а понуђена је и замена! :-)

Evo zbog čega se kaže da je radoznalost ubila mačku! (Video)

0

Ova maca je imala sreće, ali sledećeg puta će sigurno razmisliti šta će istraživati :)

Михаил Аристов: Славни дани Србије на Балкану

0

Пре 100 година, 10. августа 1913. године био је потписан Букурештски мировни уговор. Он је завршио Други балкански рат. Бугарска је тада преживела пораз од Србије, Црне Горе, Грчке, Румуније и Турске. Рат је трајао нешто више од месеца дана, али су се његове последице осећале у току више деценија.

Ko je kriv – užasan sudar motora i dzipa! (Video)

0

Ovo je trebalo preživeti na motoru – direktni sudar sa dzipom!

Глас Русије: Обама између Русије и Сноудена

0

Крајем недеље су се у Вашингтону дешавале чудне ствари. Председник САД Барак Обама је имао 9. августа непланирану конференцију за штампу, приликом које је објаснио зашто неће ићи у Москву почетком септембра на самит с председником Владимиром Путиним. Русија, – рекао је Обама, – скотрљава се времену хладног рата. Истовремено, у другом делу града одвијао се радни, мирни, веома плодни сусрет министара одбране и иностраних послова Русије и САД.

Војна спремност и могућност интервенције ирачких Курда у Сирију (Анализа)

0

Ирачки Курдистан спреман је да брани Курде у Сирији против Ал-Каида екстремиста, поручио је Масуд Барзани, председник поприлично добро наоружане ирачке аутономне регије, Ирачки Курдистан.

Фудбал: Јавор напунио Звездину мрежу! (Видео)

0

Домаћи тим одиграо је веома паметно, користио је простор и грешке у одбрани Црвене звезде и на крају је освојио вредна три бода на старту шампионата.

Kakav snimak – jelen pokosio ladu! (Video)

0

Čak ni Lada nije jača od jelena

Evo zbog čega znak opasnosti koji upozorava na divljač na putu treba shvatiti sasvim ozbiljno.

Колумбија – Србија: Михајловић изабрао, Рајковић дебитант (Списак играча)

0

Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић објавио је списак од 23 играча за пријатељску утакмицу против Колумбије.

Звезда: За нас Караџић више није председник

0

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да за тај клуб Томислав Караџић више није председник Фудбалског савеза Србије и затражио да државни органи покрену истрагу због утакмице између Партизана и Новог Пазара.