Да се не заборави: Данас 21 година од страдања Срба у Подрињу

0

У Сребреници ће сутра бити обиљежена 21 година од страдања 69 српских цивила и војника на Петровдан 1992. године у сребреничким селима Залазје, Сасе и братуначким селима Биљача и Загони.

Швајцарац Александар Дорин: Сребреницу су измислили Клинтон и Изетбеговић!

0

Догађаје у Сребреници у јулу 1995. истраживао сам пуних 14 година и тврдим да геноцида над муслиманима у тој енклави није било и да су мит о покољу муслимана измислили Алија Изетбеговић и Бил Клинтон.

Туча у притвору Специјалног суда: Кристијан нокаутирао Мила!

0

Кристијан Голубовић нокаутирао је Мила Ђурашковића у ћелији Специјалног суда јер га овај није гледао у очи док прича, ексклузивно сазнаје дневни лист Информер!

Новакова Јелена: Сви су навијали против мог дечка

0

Дугогодишња девојка Новака Ђоковића Јелена Ристић признала је за енглеске медије да јој није било нимало пријатно током финала Вимблдона јер је публика листом била на страни Ендија Мареја.

Александар Павић: Да ли “Црква” заиста подржава бриселску издају

0

Критикујући подршку коју, у име Цркве, Епископ бачки даје београдским властима по питању тзв. Бриселског споразума, Владика Атанасије је дотакао још једну, суштински једнако проблематичну ставку. Наиме, умировљени владика је “портпаролу Цркве” и “неколицини” осталих фактички замерио што “монополишу” Цркву, “док смо ми остали немушти илоти, што би рекао Хомјаков”.

Руска серија Јесењин – шеста епизода

0

Серија је снимљена по роману Виталија Безрукова “Сергеј Јесењин, историја једног убиства”.На основу истраге пуковника милиције Едуарда Хлисталова, који је 15 година истраживао песникову смрт, Виталиј Безруков написао је књигу о животу и смрти песника којег и данас сматрају оличењем “руске душе”. Виталиј је иначе отац глумца Сергеја Безрукова.

Русија се духовно враћа на Балкан

0

Савет Европе и Европска Унија – то је брод који је на пучини прошлости и непостојања. Не бих рекао чак ни само Европска Унија.

Син ми је убијен и украдени су му органи у Београду!

0

Мајка покојног Петра Шутовића, Снежана тврди да је њен син убијен 2004. године у стану у Београду и да су му извађени органи, а да је полиција слагала како је узрок смрти „прекомерна доза дроге“

Додик: Хашки трибунал је политички суд

0

„Не треба ништа да изненађуjе од оних коjи имаjу политичке налоге за такве ствари“, рекао jе Додик.

Болесно: Сајт „Жута кућа клиника Албанија“ промовише трговину српским органима

0

Колико далеко може да оде нечија пакост и мржња показује албански сајт под називом „Жута кућа клиника Албанија“ (yellowhousealbania.com),који промовише трговину органима Срба и може се прегледати на енглеском и албанском језику!

Снодеун полетео за Кубу?

0

Авион који лети из Москве за Хавану скренуо са редовне руте. Вест покренула лавину спекулација да ли се бивши обавештајац ЦИА Едвард Сноуден налази у тој летелици, како би заобишао амерички ваздушни простор.

Ajkula napada, grize, ubija! (Video)

0

Kameru su postavili iza mamaca kako bi što jasnije snimili tunu u trenutku kada hvata plen. I sami su se iznenadili kada se umesto tune pojavio morski pas.

Сребреница: У лажи су кратке ноге

0

Сваког дана сазнају се нове појединости о Бошњацима који су 1995. године отишли из Сребренице у Западну Европу, Аустралију или Америку, али се њихова имена налазе уклесана на споменику у Поточарима, иако су ти људи данас живи и здрави! У лажи су кратке ноге, а да Бог све види и зна, показује и серија несрећних догађаја која је ових дана задесила учеснике тзв. “Марша мира”.

Хрватска поручила Србима да оду и да се не враћају!

0

Изразивши сумњу да би они који су починили најтеже ратне злочине остали у Хрватској, Штрбац је подсетио да Срби у Трпињи чине 90 одсто становништва и да је …

Несрећа у ЗОО врту у Београду: Вук одгризао прст дечаку (9)!

0

Дечак је превезен у Институт за мајку и дете где лекари покушавају да санирају повреде. На место догађаја изашла је полиција како би обавила увиђај.

Керуша преузела бригу о двоје деце након што их је напустила мајка (ВИДЕО)

0

Седмогодишњег Мбого и његову годину дана млађу сестра Ванџику из Кеније мајка је напустила убрзо по рођењу, те је керуша Оскар преузела бригу о деци.

Бинић: Ја да продам навијаче, Звезду и нацију? Никад!

0

Нема пара за које би продао било коју, а не финалну утакмицу у Барију.

Зверски напад: Бившем рукометашу унакажено лице у тучи

0

Батинање је трајало неколико минута, али су то минути које никоме не бих пожелео. Из овог крвавог пира хулигана изашао сам са вишеструким преломима костију главе (лица и носа)“, рекао је Нешков.

Дачић: Због избора на Космету могу да пропадну и споразум и улазак у Европу!

0

Премијер Србије Ивица Дачић изјавио је данас да почетком августа истиче рок за пријаву изборних листа за локалне изборе на Косову и да уколико не буде конструктивног приступа може да пропадне не само бриселски споразум, већ и европски пут Србије.

Anastasija Ražnatović peva, Rolling in the deep – da li bi Ceca umela da otpeva bolje? (Video)

0

Anastasija Ražnatović, kćerka Željka Ražnatovića Arkana peva veliki hit od Adele, Rolling in the deep.
Da li bi njena majka, Svetlana Ražnatović umela bolje da otpeva ovu poznatu pop numeru? Ocenite sami.