Прочитај ми чланак

Новакова Јелена: Сви су навијали против мог дечка

0

jelena n

(Курир)
ЛОНДОН – Дугогодишња девојка Новака Ђоковића Јелена Ристић признала је за енглеске медије да јој није било нимало пријатно током финала Вимблдона јер је публика листом била на страни Ендија Мареја.

„Било је заиста веома стресно, навијање је било убитачно. Искрено, нисам се осећала пријатно јер је толико људи било против нас. Сви су навијали против мог дечка“, рекла је Јелена Ристић.

Јелена је поносна на Новака јер је после меча показао да уме да губи, честитајући Британцима на титули коју су чекали пуних 77 година.

„Надам се да су сви схватили и видели Новаковов фер-плеј. Показао је да уме да губи и зато је награђен аплаузом од домаћих навијача“.

Ристићева је дан после Вимблдона блистала на хуманитарној вечери, а енглеске новинаре је занимало како је бити девојка најбољег светског тенисера.

„Сви који смо у боксу желимо да Новак буде срећан. Не желите да га видите како пати. Ако он није срећан, нисте ни ви. Али, морам да будем пажљива и да не будем преемотивна јер то може да деконцентрише Новака. Када његове мечеве гледам код куће путем ТВ далеко више сам емотивнија јер знам да ме камере не снимају.

Мој посао је да помогнем Новаку да буде смирен и опуштен пред мечеве који га очекују. Ми смо емотивни партнери. Емотивна подршка коју дајемо једно другом је веома важна. Исто је и за мене. Он ми даје невероватну подршку и охрабрује ме за посао којим се бавим“, рекла је Јелена Ристић.