ЧЕДИН КАДИДАТ У БГД – КАРЛЕУША, СНС испод 40%, на листи Бранко Коцкица и Гуровић

22

Према писању београдских медија, кандидат за градоначленика на предстојећим изборима у Београду испред Либерално демократске странке биће певачица Јелена Карлеуша, док ће се при врху изборне листе Српске напредне странке наћи бивши кошаркаш Милан Гуровић и ТВ лице Бранко Милићевић (Коцкица).

Странке ће кампању практично започети од понедељка, а оно што је већ сада познато је да Социјалистичка партија Србије ипак неће ићи у коалицији са Српском радикалном странком, већ ће обе политичке опције наступити самостално.

Напредњаци јесу највећи фаворити на београдским изборима, али истраживања показују да неће моћи лако да освоје већину као што је то био случај на последњим парламентарним и на неколико локалних избора. Према последњим испитивањима, СНС је значајно испод 40 одсто подршке.

И домаће кладионице су уврстиле квоте за предстојеће београдске изборе. Највеће шансе да постане нови градоначленик има Никола Селаковић (квота 1,8), Синиша Мали (2,2), Горан Весић (3), Александар Шапић (5), Драган Ђилас (6), Лука Максимовић Бели (100), Војислав Шешељ (5.000)…

Сигурно је да ће једну опозициону листу чинити савез Ђилас-Јанковић-Јеремић, Демократска странка ће имати подршку Бориса Тадића и Зорана Живковића, а остаје да се види какву ће изборну тактику спремити Двери, Здрава Србија Милана Стаматовића, Демократска странка Србије и покрет Доста је било.

 • Lune

  Hm,hmm.,ako,Karleusa “ bidne“ na listi,posle dugo godina,izlazin na gkasanje zbig njene izjave „Teslu ste,uspeli da oterate,mene necete“ , nije ona ko Amfilohije,ona i Dule placaju,porez.

  • Херцеговина

   Ахахахах упоредила се са Теслом?хахаха
   Кад је то рекла Господе Боже???))

  • Lune

   Hm,hmm..nije se uporedila sa Teslom,nego sa proterivanjem srba iz hrvatske
   Sent from my iPad

 • SlavenMilanov

  „Према последњим испитивањима, СНС је значајно испод 40 одсто подршке.“ !?

  Има ли неко из редакције (или којекуде) да стави неку пару на ову глупу прогнозу ?

  Ја кажем да ће снс у пашалуку освојити ПРЕКО 40% и спреман сам на опкладу…

  п.с. на страну што вајним „аналитичарима“ упорно промиче да је по важећем изборном систему – 40% од ИЗАШЛИХ бирача – апсолутно довољно за убедљиву већину у скупштини. Ал’ колико срба уопште и разуме математику постојећег система ? Важна је вера у „могућност избора“ !?
  :о)))))

 • АРТИЉЕРАЦ

  Какав скуп недовршених , пукли су. Требали су на листу да ставе све учеснике задруге и после „победе“ их уселе у градску скупштину која је постала ријалити за замлаћивање народа.

 • Profesor Ding-Dong

  Branko Kocka u venu se bocka !
  Ili mozda u pedu se bocka hahahahah