Прочитај ми чланак

ЋЕРКА ЗОРАНА ЂИНЂИЋА остаје без посла?!

0

Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва, који ради при Влади Србије, ускоро би могао да остане без финансијских средстава

То би, према писању тог листа, могло да доведе до његовог распуштања, али и до тога да без посла остане и ћерка убијеног премијера Зорана Ђинђића, Јована Ђинђић.

До проблема је дошло јер инострани донатор није сагласан с „променом адресе“, односно са одлуком надлежних из Владе да тим, који је досад био при кабинету потпредседника Владе и министра за грађевинарство, саобраћај и инфраструктуру Зоране Михајловић, пребаце под окриље Министарства рада, које тренутно води Зоран Ђорђевић, објашњава београдски дневник у данашњем издању.

Иначе, тај пројекат, вредан 4,2 милиона евра, пуних осам и по година није доведен у питање, а тим је доспео у жижу јавности када је обелодањено да у њему ради Јована Ђинђић, ћерка убијеног премијера, која је у тиму – са паузама – скоро две године, док је у медјувремену стажирала и у Министарству просвете, у Групи за социјалну инклузију.

Судбина 12-чланог тима требало би да се искристалише до 31. децембра, а на потезу је Влада, пише „Блиц“.

Одлуку треба да донесе премијерка Ана Брнабић, али до данас није преломила, док у њеном кабинету кажу да ће наћи решење, наводи лист позивајући се на, како наводи, одлично обавештене изворе.