Прочитај ми чланак

ЂУКАНОВИЋ (СНС) У ВЕЗУ ТУЧЕ У СКУПШТИНИ СРБ: Било је кошкања, морао сам да ускочим

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је посланик СНС Владимир Ђукановић насрнуо на њега током инцидента у Скупштини Србије.

Како каже, због тога му не замера јер је Ђукановић “емотиван човек и вероватно је мислио да не може обезбеђење Cкупштине да брине о безбедности посланика“.

Убрзо се огласио и Ђукановић који је рекао да је желео да Бошка Обрадовића да се физички обрачуна са Александром Мартиновићем.

Према његовим речима, “због тога је постао учесник инцидента“.

„Желим да се извиним грађанима јер сам лично учествовао у инциденту и жалим због тога, али бих увек скочио да заштитим свог колегу. Мирно сам посматрао шта се догађа све док Обрадовић није кренуо физички да се обрачуна са Мартиновићем. Ја сам онда скочио и повукао Обрадовића, како бих спречио физички инцидент, онда је настало кошкање“, објаснио је Ђукановић новинарима у парламенту.

Посланик СНС је казао да “очигледно неко жели да испровоцира инцидент и да на тај начин дође до неког бирачког тела, пошто другачије не може“.

“Ово је нешто што не приличи Скупштини Србије и не приличи да грађани то гледају. Још једном се извињавам што сам у томе учествовао, надам се да се овакве ставри више неће понављати“, поручио је Ђукановић са говорнице у холу Cкупштине.

Опширније о томе шта се десило на седници Одбора за административна питања овде:
“ШТА ГЛУМИШ ТИ?” Инцидент у Скупштини: Бошко Обрадовић гађао Мартиновића мишем
БОШКО (ДВЕРИ): Ми нисмо васпитани тако да трпимо кад нас газе и понижавају
КОСТИЋ (ДВЕРИ) У СКУПШТИНИ „Ма ви, госпођо, немате право да причате, а мушкарце..“
ВУЛИН ПОСЛЕ ЖЕСТОКОГ СУКОБА ДВЕРИ и СНС У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ: Вучићу, распиши изборе