ОБЈАВЉЕНО ДОКУМЕНТАРНО ДЕЛО „Комунистички злочини у Црној Гори и Херцеговини …

5

У издању Митрополије црногорско-приморске, Књижевне задруге Српског народног вијећа из Подгорице и Друштва за истраживање злочина над грађанима Црне Горе из Колашина изашла је из штампе капитална књига „Комунистички злочини у Црној Гори и Херцеговини 1941-1942“ двојице аутора мр. Тадије Бошковића и Милоша Војиновића.

У издању Митрополије црногорско-приморске, Књижевне задруге Српског народног вијећа  из Подгорице и Друштва за истраживање злочина над грађанима Црне Горе из Колашина изашла је из штампе капитална књига „Комунистички злочини у Црној Гори и Херцеговини 1941-1942“ двојице аутора мр. Тадије Бошковића и Милоша Војиновића са благословом Његовог Високопреосвештенства Митрополита Амфилохија.  На 659.страна можете упознати драму која се одвијала на подручју Црне Горе и Херцеговине 1941-1942.године. Књига садржи имена жртава комунистичког терора у наведеном периоду, 1839 жртава из Црне Горе, и 522 из Херцеговине.

 • Arhikles Salvador

  Брозомбијеви „комунисти“ су биле „Црвене усташе“ и тако их треба и третирати.

 • grebak grebić

  НЕ КУПУЈЕМ!!!! Где су вам злочини од 1944 па надаље. То су страшни злочини, а за ове се може дискутовати ко их је починио.

 • Marinos Ricudis
 • perungromovnik

  СЛАВА БОГУ да неко објави почињене злочине над Србсима у Црној Гори које починише несоји, усташе и најокорелији криминалци тих времена!

  • tomahawk

   bre gluperdo pijana, knjiga je o zlocinima komunista a ne ustasha!!!!
   smanji malo to hebanje siptarki u dimijama, vidis da ti udarilo na mozak