ПОТРЕСНО: Родитељи у ТВ студију плачу, држава им отела дете и не да им да га виде!

26

Гост емисије "Разговори", у студију продукције "Центар" била је породица Тркуља. Њихово дете, кћеркицу од 6 година, социјалне раднице из Центра за социјални рад на Звездари заједно са полицијом, такорећи су отели из њиховог стана, у осам сати ујутру.

Родитељи дете могу да виде само два пута месечно, а у каквом је стању њихова кћерка најбоље је описала мајка Наташа, која је нажалост, од одузимања њиховог детета, своју кћеркицу могла да види само два пута:

„Могли смо само да видимо наше дете два пута. И то оба пута, нисмо могли да је препознамо. Спремили смо пакетић, нешто мало гардеробе, и када смо је видели она је била бледа, имала је ранице по рукама. На првом виђењу, она нас је грлила, љубила, били су присутни и радници из Цента из социјални рад Звездара, и још неки нама непознати људи, који су такође укључени у случај. Дете је плакало, грлило нас, љубило:говорило – Ја хоћу, да ме мама и тата воде кући, ја сам потребна мом тати и мојој мами. Плакала је и молила – Водите ме кући. Тата, води ме кући. Мама, води ме кући. Хоћу сада да идем кући; ја не могу више да будем овде!. Била је бледуњава ….”, кроз плач је у емисији изговорила мајка Н.Тркуља.

Важно

Пошто је постојала шанса да мајка изгуби посао, ако са својом трагичном причам препознатљиво изађе у јавности, њен глас и изглед су измењени.

А како је дошло до тога, да дете из породице Тркуља буде одузето родитељима и смештено у Прихватилиште за незбринуту децу послушајте у видео клипу горе.

Разговор са породицом тркуља, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.

  • Немањићка Србија

    БРАЋО СРБИ, КО ШТА ИМА НЕКА ОШТРИ И СПРЕМА, ВРЕМЕ ОБРАЧУНА СА ОКУПАТОРСКОМ ГАМАДИ ЈЕ НА ПРАГУ. ОТИМАЊЕ ДЕЦЕ ЈЕ ЦРВЕНА ЛИНИЈА ПРЕКО КОЈЕ НЕ ПРЕЛАЗИМО !!!

  • perungromovnik

    па брате ово је стварно превршило сваку меру, ако си отац (а кажеш да јеси), не плачи него узми калаш па лепо оне који су учесници отмице испрангијај и на робију ко човек! све док плачете и кукакте са надом да ћете дирнути срца којекаквих смрадова они ће се још више курччити, а оног момента кад падну главе, е онда ће сваки следећи да размисли прије него оде да отме нечије дете, и да нема те униформе или позиције на власти која га може заштитити од метка! исто се дешавало са јаничарима, нема ту разлике између османлија и досманлија, све су то иста говвна, само метак бато па да се види чија мајка црну вуну преде! хаааак, пууу! у уста им се посерем окупаторско-јаничарска!