Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Не излазите на марионетске изборе лажне државе Косово

0

Отворено писмо нашим сународницима са Косова и Метохије:

„Браћо и сестре, грађани Републике Србије на Косову и Метохији и у Централној Србији, Одбор за Косово и Метохију Српског покрета Двери након одржане седнице у Грачаници донео је низ закључака поводом одржавања најављених локалних избора у организацији самопроглашене државе Косово, а коју у потпуности подржавају и у техничком смислу организује издајничко-поданичка власт у Београду предвођена СНС-ом Александра Вучића и његових сателита.

Сви ви који живите на Косову и Метохији, као и ви који сте расељени у Централној Србији, НЕМОЈТЕ да пристанете на позив власти у Београду и својим изласком на тзв. изборе за локалне органе самоуправе дате глас и тиме директно дате легитимитет даљој окупацији Косова и Метохије, односно формирању нелегалних органа тзв. државе Косово на територији Републике Србије.

Пред нама су изузетно сложена и тешка времена за српски народ и државу, те се због тога морамо издигнути изнад личних и страначких интереса са циљем да очувамо Косово и Метохију у саставу Републике Србије. Неизлажењем на наведене изборе не бисмо обрукали претке и нећемо се стидети потомака.

Иако знамо да сте под разним притисцима, претњама и уценама наш братски савет, молба и охрабрење вам је да у недељу, 22.октобра 2017. не учествујете у историјској велеиздаји народа.

Не дозволимо да о нашој будућности и будућности наше деце и о гробовима и светињама наших предака, одлучује полусвет криминалаца, лопова и марионета за интересе белосветских крвника и насилника.

Издржимо још мало, јер њихов крај је близу и сви који присиљавају народ да учествује на изборима лажне државе Косово одговараће за велеиздају, напуштање свога народа и отаџбине.

Казнимо их најпре тако што ћемо шиптарско-марионетске изборе бојкотовати.

Бојкот је спас за душу, образ и част и залог за слободу!

На домак смо од слободе, издржимо до краја!

Одбор за АП Косово и Метохију

Српског покрета Двери”

БОНУС ВИДЕО

Гости емисије „Дебата” били су председник Здраве Србије, Милан Стаматовић и председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић.

Током емисије г. Стаматовић је истакао колико је опасно по српску државу што странци купују српску земљу и што им се од стране српске државе дају сви ресурси да би експлоатисали и народ у Србији, као и колико су бездушни режимски СНС-СПС тајкуни и на који начин ће савез ЗС-Двери помоћи радницима да се изборе за своја права (00:38:00); док је г. Обрадовић објаснио зашто је овај савез је зато да Руски хуманитарни центар добије дипломатски статус, а против војне сарадње Србије са НAТО и геј парада, односно на који начин је СAД окупирао Балкан и ЕУ, а Вучић влада путем манипулације, Србијом (00:54:00). Послушајте:

Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР
и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ или нас можете контактирати на 064 24 24 123.