РАДИКАЛИ ОТКРИЛИ КАКО СНС ПЛАНИРА ДА ДОБИЈЕ ИЗБОРЕ? Запосле људе на 3 месеца…

1

Toком скупштинске расправе о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о државним службеницима, посланик СРС Вјерица Радета оптужила је Српску наредну странку да уговоре на одређено време у јавном секстору користе за обезбеђивање тзв. капиларних гласова.

– Сад ће сви ови људи бити запослени на одређено време па ко донесе слику гласачког листића добиће још три месеца на одређено време, а онда иду неки други избори. Ово је јавна тајна, о овоме мора да се јавно проговори, да грађани Србије, а у овом случају грађани Београда који ће први на биралишта, треба да знају да су ово велике преваре – рекла је Радета.

Она је објаснила да је џаба и онима који буду сликали гласачке листиће јер посао за стално неће добити како би их и даље држали у неизвесности пред неке следеће изборе.

 • Маринко

  Они који желе да одрже привид карактера, могу да заокруже напредњаке, сликају, потом заокруже све остале и предају неважећи листић.
  Ова превара је само боранија!
  На пример, ако напредњаци хоће да обнове уговор на одређено неком од својих ,,сумњиво образованих“ симпатизера, обично имају неког квалификованог и плаћеног члана партије који се пријави на конкурс, па када буде примљен после недељу дана да отказ. Тада директор институције, по закону, мора да врати раније запосленог напредњака да би попунио место јер нема времена да поново расписује конкурс.
  Друго, ако неки напредњак има амбицију да се запосли на неко добро плаћено место, на пример у електропривреди, напредњаци пред изборе одрганизују ,,тендер“ па ко од претендената донесе највише гласова буде запослен.
  Данас у свакој јхебеној канцеларији државне службе седи десет ,,радника“ од којих само један или два знају и раде! Због њихових плата се сваке године подиже пдв, повећавају се акцизе на нафту, поскупљује струја…
  Живимо у новом добу класирања друштва:
  Владари и њихови сатрапи се бахате и глуме да раде док осталима отимају и последњи динар!
  Исто је као под Турцима!!!
  Турци су узимали данак у крви а Напредњачка ,,елита“ тера најталентованију децу из земље!
  Турци су узимали десетину а данас ДВЕ ТРЕЋИНЕ плате мораш да дајеш на порезе и дажбине!
  Турци су читлучењем отимали земљу народу а данас напредњаци преко ноћи људима руше страћаре и најплодније оранице поклањају странцима!
  За Турке смо бар знали да су нам душмани а ова болумента док нас израбљује изиграва наше добротворе и јхебе нас у здрав мозак!!!

  Загрмеће на Светога Саву…