Прочитај ми чланак

ЈАНКОВИЋ И РАДУЛОВИЋ оштро одговорили Белом

0

Београд -- Лидери два опозициона покрета Саша Јанковић и Саша Радуловић поручили су Луки Максимовићу да престане да све политичаре ставља у исти кош. Београд -- Лидери два опозициона покрета Саша Јанковић и Саша Радуловић поручили су Луки Максимовићу да престане да све политичаре ставља у исти кош.

Бивши председнички кандидат Максимовић, познат као Љубиша Прелетачевић Бели, упитао је на Твитеру колеге из опозиције, које је уз наводнике назвао „озбиљним“ политичарима, око чега не могу да се договоре и поручио да постоји могућност да ако не буде договора, „поново улети сам на терен и крља све редом“.

Foto: Thinkstock

Јанковић је на његов низ твитова одговорио да Максимовић „тако ‘крља’ веру да је у Србији ишта могуће, да нису сви исти“.

„Бели листић на стероидима, свесно или не, јесте ли?“, упитао га је Јанковић на Твитеру.

Радуловић је био оштрији и додао да се Максимовић „прави блесав“ и да „као не зна шта је било“.

„Па би да нас све стави у исти кош. Мало неискрено. Колега. Не можеш се само правити невешт и као не разумеш. И причати да су сви исти“, навео је Радуловић.

Лидер покрета Доста је било је додао да Максимовић „има број телефона“, али да му је „драже овако“, а затим је затражио да се изјасни шта би радио као градоначелник.

„Да каже било шта на било коју тему. О принципима, програму, људима. Нешто?“, написао је Радуловић и позвао „драгог Луку“ да уместо што јавно прозива каже са ким би се он договарао и око чега.

Прелетачевић се у свом твиту обратио Јанковићу и Радуловићу, али и лидеру ДС Драгану Шутановцу, лидеру Двери Бошку Обрадовићу, Вуку Јеремићу и Борису Тадићу.